Actueel

23 mei: Stoomlezing over energietransities tijdens Dordt in Stoom

10 april 2024

Op de eerste avond van Dordt in Stoom geeft professor Maarten van Rossem een Stoomlezing over energietransitie in het Energiehuis. Verder zijn er presentaties van Deal, Edorado, STC en HVC. Is de regio Drechtsteden al ‘op stoom’ met duurzame energie? Reserveer kaarten voor 18 mei!

Deze Stoomlezing plaatst Dordt in Stoom in het kader van de huidige energietransitie. Gastspreker historicus en stoomliefhebber Prof. Dr. Maarten van Rossem trekt op zijn kenmerkende wijze lering uit eerdere energietransities. Die van windmolens naar stoom duurde 70 jaar! Aan de hand van inspirerende en hoopgevende voorbeelden uit onze regio gaat een panel van ervaringsdeskundigen in op vragen uit de zaal. Wethouder Burggraaf deelt zijn leerpunten, zijn we al een beetje “op stoom” qua energietransitie in de Drechtsteden? Aansluitend is er tijd voor netwerken.

De Stoomlezing is bedoeld voor vertegenwoordigers van het bedrijfsleven in de Drechtsteden, waaronder (potentiële) sponsoren van Dordt in Stoom, de diverse overheden, maar ook deelnemers aan het evenement, de vrijwilligers van Dordt in Stoom, studenten van relevante opleidingen en bezoekers van Dordt in Stoom. De organisatie van het evenement is tot stand gekomen met medewerking van Deal Drechtsteden.

Tickets: Stoomlezing over energietransities – 23 mei 2024 – Dordt in Stoom

Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline