Deltatechnologie en Bouw

ABB Bouwgroep verhuist naar nieuw kantoorpand in Sliedrecht

17 februari 2021

Bouwgroep ABB koopt een kantoorpand aan het Stationspark 1000 in Sliedrecht. Het groeiende familiebedrijf verwacht eind dit jaar of begin volgend jaar naar de nieuwe, ruimere locatie te verhuizen. De materieeldienst blijft voorlopig op de oude vestiging aan de Molendijk.

De bouwgroep ABB die al sinds 1967 gehuisvest is aan de Molendijk 160, ziet dat door de aanhoudende groei van haar familiebedrijf het huidige kantoor al geruime tijd onvoldoende ruimte biedt om al haar medewerkers van goede werkplekken te voorzien. Eind 2020 kochten zij daarom een nieuw kantoorpand van circa 6.700 m2 (bruto vloeroppervlakte) met 190 gebouwde parkeerplaatsen aan het Stationspark 1000.

Veel mensen zullen het witte kantoor gelegen langs de A15 herkennen als een uniek en opvallend pand. De huidige huurder, Unit4, maakt nu nog maar gedeeltelijk gebruik van dit pand. ABB zal voorlopig de leegstaande verdiepingen in gebruik nemen en heeft de ambitie eind dit jaar of begin volgend jaar definitief te verhuizen. Voordat de ontwikkelende bouwer het gebouw betrekt, zal ABB het complex eerst grondig upgraden en verduurzamen.

Lees meer op ABBBouwgroep.nl

Bedrijfsvastgoed Deltatechnologie Investment Regio nieuws Regionieuws Sliedrecht
Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline