15 november 2021

Beursvloer Dordrecht 2021

Veel Dordtse maatschappelijke organisaties, zoals stichtingen, verenigingen of particuliere initiatieven, zetten zich met hart en ziel in voor de lokale samenleving. Zij beschikken daarbij niet op elk moment over voldoende middelen, expertise, menskracht, faciliteiten en netwerken om hun doelen te verwezenlijken. Daar staat tegenover dat veel bedrijven iets willen betekenen voor de lokale samenleving. Met wat zij in huis hebben, zijn ze bereid om hulp te bieden aan initiatieven die zij een warm hart toedragen. Waarom gebeurt dat nog te weinig? Deze partijen komen elkaar niet ‘zomaar’ tegen.

Wat is Beursvloer Dordrecht?
Beursvloer Dordrecht is een jaarlijks terugkerend en beproefd evenement waarbij lokale bedrijven en maatschappelijke organisaties samenkomen om matches te sluiten. Anderhalf uur lang gaan 50 bedrijven en 50 maatschappelijke organisaties letterlijk met elkaar ‘de vloer op’. Bedrijven zetten beschikbare middelen, expertise, menskracht, faciliteiten en netwerken in om een maatschappelijke organisatie te ondersteunen in hun hulpvraag. Bij een succesvolle match biedt de maatschappelijke organisatie een leuke tegenprestatie. Er wordt gehandeld ‘met gesloten beurs’. Aan de ruilhandel komt dus geen geld te pas.

Klik hier voor meer informatie.

22 september 2020

Young Professionals Cyberday

In het digitale tijdperk waarin we leven is internet niet meer weg te denken. Het zorgt voor veel gemakken, maar ook voor een hoop gevaren waar we niet altijd bij stil staan. Wat zijn deze gevaren en hoe kunnen we deze voorkomen? Tijd voor ons, Young Professionals, om hier meer over te weten te komen!

Lees meer
15 september 2020

ZIE2020 Dordrecht

Dit jaar richt ZIE haar pijlen op ‘Mensgerichte Technologie’. Technologie die complexe taken eenvoudiger maakt zodat uw mensen sneller leren, minder fouten maken en op een gezonde, efficiënte manier werken

Lees meer
7 oktober 2020

De Superjachtsector groeit

Wie pakt de kansen? In de Drechtsteden floreert de superjachtsector. Volle orderboeken bij werven en toeleveranciers die daar nauw bij…

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline