6 juni 2023

Breakbulk Europe 2023 Rotterdam

Breakbulk Europe is de wereldwijde bijeenkomst voor de logistieke industrie geworden met meer dan 120 vertegenwoordigde landen. 
Exposanten en sponsors zijn onder meer eigenaren van vracht, zeevervoerders, expediteurs, havens/terminals, zware transporteurs, apparatuurbedrijven en anderen die betrokken zijn bij deze gespecialiseerde industrie. 
Parallelle bijeenkomsten vinden plaats op twee podia: de Main Stage en de Innovation Stage, aangevuld met een Discovery Zone in Hal 1. 
Het evenement in 2023 biedt een ongekende kans om opnieuw in contact te komen met collega's, nieuwe zakenpartners en besluitvormers voor projectladingen. We zien je graag in Rotterdam, 6-8 juni 2023.
22 september 2020

Young Professionals Cyberday

In het digitale tijdperk waarin we leven is internet niet meer weg te denken. Het zorgt voor veel gemakken, maar ook voor een hoop gevaren waar we niet altijd bij stil staan. Wat zijn deze gevaren en hoe kunnen we deze voorkomen? Tijd voor ons, Young Professionals, om hier meer over te weten te komen!

Lees meer
15 september 2020

ZIE2020 Dordrecht

Dit jaar richt ZIE haar pijlen op ‘Mensgerichte Technologie’. Technologie die complexe taken eenvoudiger maakt zodat uw mensen sneller leren, minder fouten maken en op een gezonde, efficiënte manier werken

Lees meer
7 oktober 2020

De Superjachtsector groeit

Wie pakt de kansen? In de Drechtsteden floreert de superjachtsector. Volle orderboeken bij werven en toeleveranciers die daar nauw bij…

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline