5 november 2021

Careerboost High Potential Programme

Leiderschap in de regio: iets voor jou?

Met het High Potential Progamme biedt Career Boost een uniek professionaliseringstraject voor ambitieuze young professionals in de regio Drechtsteden.

Jij wilt:

  • jouw vaardigheden op het gebied van leiderschap en innovatie vergroten.
  • bijdragen aan de verbetering en vernieuwing van het bedrijf.
  • een leertraject waar je leert door te doen en je direct resultaat ziet op de werkvoer.
  • je professionele netwerk verrijken met peers en experts uit de regio.
  • geïnspireerd raken door innovaties bij andere bedrijven.
  • het beste uit je team halen en bijdrage aan de kwaliteit en resultaat van het bedrijf.

Actiegericht programma
Als beginnend of toekomstig leidinggevende wil je graag met je team bijdragen aan de groei, kwaliteit en waarde van de onderneming of publieke instelling. Daarom werk je tijdens het leertraject aan de oplossing van een specifieke uitdaging binnen jouw bedrijf. Je krijgt concrete handvatten die je in kan zetten om innovaties tot een succes te maken. Je reflecteert met de groep op tussentijdse resultaten, successen en uitdagingen.

Tijdens het programma word je ondersteund door ervaren coaches. Ook verbreed en verdiep je jouw leiderschapsvaardigheden en communicatiestijl. Raak geïnspireerd tijdens masterclasses die wij op maat selecteren en tijdens werkbezoeken in de regio. Versterk je professionele netwerk, vorm coalities en doe waardevolle connecties op.

Meer informatie vind je hier

 

22 september 2020

Young Professionals Cyberday

In het digitale tijdperk waarin we leven is internet niet meer weg te denken. Het zorgt voor veel gemakken, maar ook voor een hoop gevaren waar we niet altijd bij stil staan. Wat zijn deze gevaren en hoe kunnen we deze voorkomen? Tijd voor ons, Young Professionals, om hier meer over te weten te komen!

Lees meer
15 september 2020

ZIE2020 Dordrecht

Dit jaar richt ZIE haar pijlen op ‘Mensgerichte Technologie’. Technologie die complexe taken eenvoudiger maakt zodat uw mensen sneller leren, minder fouten maken en op een gezonde, efficiënte manier werken

Lees meer
7 oktober 2020

De Superjachtsector groeit

Wie pakt de kansen? In de Drechtsteden floreert de superjachtsector. Volle orderboeken bij werven en toeleveranciers die daar nauw bij…

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline