1 maart 2022

HI Speeddating

Ontmoet nieuwe ondernemers tijdens de eerste HI Speeddating met als thema ‘de overlap tussen de offshore en fijnmechanische sector’.

Voor het eerst organiseert HI op 1 maart van 16:00-17:30 uur een online netwerk speeddating event. Nieuwe zakelijke contacten leren kennen staat centraal. Wij nodigen u van harte uit om hieraan deel te nemen. Vanuit huis, kantoor of park eenvoudig speeddaten met andere ondernemers. Je ontmoet elkaar online, spreekt elkaar, ziet elkaar en kan snel ‘down to business’ komen. Deze speeddate wordt afgetrapt met een korte presentatie van Robin van Nieuwkerk, Project engineer R&D bij Huisman Equipment B.V.

Wat is HI Speeddating?
Het zakelijk speeddaten wordt tegenwoordig gezien als een van de meest effectieve en doeltreffende netwerkbijeenkomsten. Door deze vorm van netwerken krijgt u de unieke kans om nieuwe mogelijkheden of andere vormen van samenwerking voor uw bedrijf te ontdekken. Binnen uw eigen sector of juist erbuiten. Een speeddate kan puur een kennismaking zijn, maar ook het bespreken van een specifiek onderwerp is een mogelijkheid. Daarom koppelen we deze speeddate aan het thema ‘de overlap tussen de offshore en fijnmechanische sector’. Naast de hightech industrie is in Zuid Holland de offshore industrie goed vertegenwoordigd. Ook de Nederlandse offshore industrie valt op door haar technische uitdagingen en snelle ontwikkelingen. Het is interessant om te bekijken hoe beide sectoren omgaan met de uitdagingen van de huidige ontwikkelingen, zoals bijvoorbeeld automatisering en digitalisering. Waar zitten de verschillen en waar de overlap?

Tijdens de HI Speeddate starten wij met een korte presentatie door Robin van Nieuwkerk van Huisman Equipment B.V. waarin wij dit thema introduceren en nader toelichten. Daarna vertellen wij hoe speeddaten werkt en geven wij u een aantal tips. Dan volgen er vier sessies van tien minuten, waarin u in contact gebracht wordt met een andere deelnemer. Na afloop van het event zorgen wij ervoor dat de contactgegevens worden uitgewisseld.

Aanmelden
U kunt zich hier aanmelden voor de HI Speeddate van dinsdag 1 maart. Bij aanmelding dient u het mailadres op te geven dat is gekoppeld aan uw zoom account. Na aanmelding ontvangt u, uiterlijk een dag voor aanvang, de link naar de online meeting en verdere instructies.

Mocht u na aanmelding onverhoopt toch verhinderd zijn voor deelname, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten via info@hollandinstrumentation.nl. Wij proberen het aantal no-shows (wel aangemeld maar niet deelnemen) te minimaliseren, want het is nooit leuk als je ‘date’ niet komt opdagen.

Wij hopen u te ontmoeten tijdens de HI Speeddate op 1 maart tussen 16:00-17:30 uur!

22 september 2020

Young Professionals Cyberday

In het digitale tijdperk waarin we leven is internet niet meer weg te denken. Het zorgt voor veel gemakken, maar ook voor een hoop gevaren waar we niet altijd bij stil staan. Wat zijn deze gevaren en hoe kunnen we deze voorkomen? Tijd voor ons, Young Professionals, om hier meer over te weten te komen!

Lees meer
15 september 2020

ZIE2020 Dordrecht

Dit jaar richt ZIE haar pijlen op ‘Mensgerichte Technologie’. Technologie die complexe taken eenvoudiger maakt zodat uw mensen sneller leren, minder fouten maken en op een gezonde, efficiënte manier werken

Lees meer
7 oktober 2020

De Superjachtsector groeit

Wie pakt de kansen? In de Drechtsteden floreert de superjachtsector. Volle orderboeken bij werven en toeleveranciers die daar nauw bij…

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline