22 februari 2022

HI Speedtrack

Op 22 februari van 9:00 tot 9:30 uur organiseert HI (Holland Instrumentation) weer een HI Speedtrack, met dit keer als thema: ‘ontwikkelen van instrumenten voor valpreventie’. Spreker is TU Delft professor Heike Vallery.
Heike Vallery: “Vallen en ermee verbonden letsel, zijn een groot risico voor veel ouderen en mensen met loopstoornissen. Samen met klinische en commerciële partners ontwikkelen wij op de TU Delft algoritmes, trainingsomgevingen en draagbare hulpmiddelen om vallen of letsel bij mensen met loopstoornissen te voorkomen. Sommigen ervan zijn nu al succesvolle producten. Deze talk geeft enkele voorbeelden van succesfactoren en risico’s op de route naar de markt.”

Wat zijn HI Speedtracks?
HI Speedtracks zijn bedoeld om in een half uur onderzoek voor het voetlicht te brengen en daarmee deelnemers van bedrijven te inspireren, en innovatie gebaseerd op onderzoek te stimuleren. Deze HI Speedtrack met discussie, is vooral voor die bedrijven die betrokken zijn bij het maken en ontwerpen van (delen van) instrumenten.

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan deze HI Speedtrack? U kunt zich hier aanmelden. Na aanmelding ontvangt u, uiterlijk een dag voor aanvang, de link naar de online meeting.

22 september 2020

Young Professionals Cyberday

In het digitale tijdperk waarin we leven is internet niet meer weg te denken. Het zorgt voor veel gemakken, maar ook voor een hoop gevaren waar we niet altijd bij stil staan. Wat zijn deze gevaren en hoe kunnen we deze voorkomen? Tijd voor ons, Young Professionals, om hier meer over te weten te komen!

Lees meer
15 september 2020

ZIE2020 Dordrecht

Dit jaar richt ZIE haar pijlen op ‘Mensgerichte Technologie’. Technologie die complexe taken eenvoudiger maakt zodat uw mensen sneller leren, minder fouten maken en op een gezonde, efficiënte manier werken

Lees meer
7 oktober 2020

De Superjachtsector groeit

Wie pakt de kansen? In de Drechtsteden floreert de superjachtsector. Volle orderboeken bij werven en toeleveranciers die daar nauw bij…

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline