27 januari 2022

High Potential Programme

Online Event van Werkgevers Drechtsteden i.s.m. Career Boost

Career Boost is de aanjager van nieuwe samenwerkingen en innovaties in de Drechtsteden. Met haar netwerk van werkgevers, onderwijsexperts, jonge professionals en studenten organiseert zij kortlopende onderwijsactiviteiten rondom innovatie. Career Boost start dit jaar met het High Potential Programme, een training van 6 maanden ontwikkelt voor Young Professionals werkzaam bij bedrijven en instellingen in de regio Drechtsteden.

High Potential Programme

Met het High Potential Progamme biedt Career Boost een uniek professionaliseringstraject voor ambitieuze young professionals in de regio Drechtsteden. Het is een leiderschapsprogramma voor jonge medewerkers met 3 tot 10 jaar werkervaring, die het potentieel laten zien om op langere termijn een sleutelpositie binnen de organisatie te bekleden.

Op donderdag 27 januari lichten hoofddocent Kim van Eijk en coördinator Lisa Weggemans het programma toe en geven we aan waarom een deelname interessant is voor uw organisatie.

Wanneer: donderdag 27 januari om 17:00u
Waar: Online
Meer informatie: www.career-boost.nl/high-potential-programme

Schrijf u in de voor de vrijblijvende infosessie via:
www.werkgeversdrechtsteden.nl/events/high-potential-programme

22 september 2020

Young Professionals Cyberday

In het digitale tijdperk waarin we leven is internet niet meer weg te denken. Het zorgt voor veel gemakken, maar ook voor een hoop gevaren waar we niet altijd bij stil staan. Wat zijn deze gevaren en hoe kunnen we deze voorkomen? Tijd voor ons, Young Professionals, om hier meer over te weten te komen!

Lees meer
15 september 2020

ZIE2020 Dordrecht

Dit jaar richt ZIE haar pijlen op ‘Mensgerichte Technologie’. Technologie die complexe taken eenvoudiger maakt zodat uw mensen sneller leren, minder fouten maken en op een gezonde, efficiënte manier werken

Lees meer
7 oktober 2020

De Superjachtsector groeit

Wie pakt de kansen? In de Drechtsteden floreert de superjachtsector. Volle orderboeken bij werven en toeleveranciers die daar nauw bij…

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline