5 april 2022

Hightech Platform West-NL – Lancering nieuwe organisatie en netwerkbijeenkomst

Op 5 april is er een speciale netwerkbijeenkomst waarbij Hightech Platform West-NL hun nieuwe organisatie lanceren. Hoe ze gaan heten, eruit gaan zien of wat hun strategie is, houden ze nog even geheim tot de lancering. Hightech Platform West-NL is blij dat ze weer fysiek bij elkaar kunnen komen. Voor deze aftrap mogen ze te gast zijn bij West End Machinefabriek in Lisse.

Tijdstip en locatie

Het programma start om 15:45 uur. Commissaris van de Koning in Zuid-Holland, Jaap Smit, is aanwezig om de nieuwe organisatie officieel te lanceren. Ben van Berge Henegouwen, algemeen directeur van West End Machinefabriek, vertelt iets over technische innovatie binnen zijn bedrijf. Daarnaast is het mogelijk een rondleiding door de fabriek te volgen. Om 17.00 uur is de afsluiting met een gezellige netwerkborrel.
U bent van harte welkom op de locatie van West End Machinefabriek, Meer en Duin 25, 2163 HB Lisse. Parkeren kan bij restaurant Lowietje, op 8 minuten loopafstand (Heereweg 10, Lisse).

Aanmelden

U kunt zich tot en met vrijdag 25 maart hier aanmeldenEr is ruimte voor 50 personen, dus wacht niet te lang.

 

22 september 2020

Young Professionals Cyberday

In het digitale tijdperk waarin we leven is internet niet meer weg te denken. Het zorgt voor veel gemakken, maar ook voor een hoop gevaren waar we niet altijd bij stil staan. Wat zijn deze gevaren en hoe kunnen we deze voorkomen? Tijd voor ons, Young Professionals, om hier meer over te weten te komen!

Lees meer
15 september 2020

ZIE2020 Dordrecht

Dit jaar richt ZIE haar pijlen op ‘Mensgerichte Technologie’. Technologie die complexe taken eenvoudiger maakt zodat uw mensen sneller leren, minder fouten maken en op een gezonde, efficiënte manier werken

Lees meer
7 oktober 2020

De Superjachtsector groeit

Wie pakt de kansen? In de Drechtsteden floreert de superjachtsector. Volle orderboeken bij werven en toeleveranciers die daar nauw bij…

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline