25 juni 2021

Innovatietour 1: Let’s get digital!

Digitalisering draagt bij aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Bijvoorbeeld toegang tot gezond eten voor iedereen, verspilling van producten tegengaan en slim transport om Co2 uitstoot te verminderen. Voor ondernemers biedt digitalisering veel mogelijkheden, denk hierbij aan robotisering en artificial intelligence. Tegelijkertijd brengt het ook uitdagingen met zich mee. Want waar begin je? En welke kennis en vaardigheden zijn er nodig? Maar ook het omgaan met bedreigingen als cybercriminaliteit. Ben jij erbij? Meld je hier aan.

Programma: vrijdag 25 juni van 16:00 tot 17:30
Maarten Burggraaf, Wethouder Economie, Financiën en Evenementen bij de Gemeente Dordrecht
Jeroen van Dijk, Projectleider MKB digiwerkplaats Drechtsteden
Daan Wortel, Managing Director Duurzaamheidsfabriek
Wiek Wijnands, Directeur Kensan B.V.
Meindert Stolk, Gedeputeerde Economie en Innovatie
Willy de Zoete, Gedeputeerde MKB en Human Capital

Innovatietours
Let’s het digital is één van de innovatietours van Zuid-Holland. De provincie is één van de meest innovatieve regio’s van Europa. Deze regio staat bekend om haar vindingrijke ondernemers, toonaangevende kennisinstellingen en de aanwezigheid van alle topsectoren: daar zijn we trots op! Tegelijkertijd zijn vernieuwing en kennisdeling nodig om onze economische positie te behouden en te verstevigen. Daarom organiseert de provincie een reeks van inspirerende innovatietours om de innovatiekracht van onze regio te versterken.

22 september 2020

Young Professionals Cyberday

In het digitale tijdperk waarin we leven is internet niet meer weg te denken. Het zorgt voor veel gemakken, maar ook voor een hoop gevaren waar we niet altijd bij stil staan. Wat zijn deze gevaren en hoe kunnen we deze voorkomen? Tijd voor ons, Young Professionals, om hier meer over te weten te komen!

Lees meer
15 september 2020

ZIE2020 Dordrecht

Dit jaar richt ZIE haar pijlen op ‘Mensgerichte Technologie’. Technologie die complexe taken eenvoudiger maakt zodat uw mensen sneller leren, minder fouten maken en op een gezonde, efficiënte manier werken

Lees meer
7 oktober 2020

De Superjachtsector groeit

Wie pakt de kansen? In de Drechtsteden floreert de superjachtsector. Volle orderboeken bij werven en toeleveranciers die daar nauw bij…

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline