4 oktober 2022

Kwartaalbijeenkomst Smart Delta Drechtsteden

SLIM SAMEN VOORUIT | Aanmelden weer mogelijk voor nieuwe editie kwartaalbijeenkomst Smart Delta Drechtsteden op 4 oktober 2022.

In tijden dat onze wegen weer dichtslibben, vallen er gaten in de dienstregelingen van het OV door stakingen en personeelstekorten. Voor onze centraal gelegen regio, knooppunt voor verkeer over weg, spoor en water, is bereikbaarheid een grote uitdaging. Tijdens de volgende kwartaalbijeenkomst met als thema Bereikbaarheid en Mobiliteit, informeren wij jou over de ontwikkelingen die ons als regio de komende tijd te wachten staan en gaan we weer graag met jou in gesprek. Om te komen tot een toekomstgerichte aanpak waarbij werkgevers, onderwijs en overheid samenwerken aan oplossingen!

👉 Waar: Landvast Alblasserdam
👉 Wanneer: 4 november van 17.15 – 21.00 uur (inclusief diner)
👉 Programma: kijk hiervoor op de website van Smart Delta Drechtsteden!

En meld je nu aan! 👇
https://lnkd.in/dJEA2wNc

22 september 2020

Young Professionals Cyberday

In het digitale tijdperk waarin we leven is internet niet meer weg te denken. Het zorgt voor veel gemakken, maar ook voor een hoop gevaren waar we niet altijd bij stil staan. Wat zijn deze gevaren en hoe kunnen we deze voorkomen? Tijd voor ons, Young Professionals, om hier meer over te weten te komen!

Lees meer
15 september 2020

ZIE2020 Dordrecht

Dit jaar richt ZIE haar pijlen op ‘Mensgerichte Technologie’. Technologie die complexe taken eenvoudiger maakt zodat uw mensen sneller leren, minder fouten maken en op een gezonde, efficiënte manier werken

Lees meer
7 oktober 2020

De Superjachtsector groeit

Wie pakt de kansen? In de Drechtsteden floreert de superjachtsector. Volle orderboeken bij werven en toeleveranciers die daar nauw bij…

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline