19 november 2021

MKB-dag Dordrecht

Op 19 november organiseert de gemeente Dordrecht samen met Dordt Onderneemt voor de derde keer de MKB Dag Dordrecht. Tijdens dit event worden Dordtse ondernemers getrakteerd op een ochtend vol inspiratie, motivatie en gezelligheid. Waar de editie van 2020 noodgedwongen volledig online moest plaatsvinden, zijn ondernemers uit de stad dit jaar weer welkom in Schouwburg Kunstmin.

Het thema van dit jaar is ‘ondernemen is samen impact maken’. De afgelopen periode is pittig geweest. Ondernemers hebben veel te verduren gekregen. De verbinding zoeken en samenwerken is daarom belangrijker dan ooit. Voor de gemeente staan deze pijlers dan ook hoog in het vaandel. Met de MKB Dag Dordrecht hoopt de gemeente hier een bijdrage aan te leveren.

De spreker van de ochtend is niemand minder dan André Kuipers. Deze ‘ambassadeur van de aarde’ neemt de aanwezigen met zijn verhaal mee langs thema’s als duurzaamheid, innovatie, technologie en impact maken. Ook worden er een drietal powersessies georganiseerd:

  1. Duurzaam impact maken
  2. Samen cyberveilig
  3. Sociaal impact maken

Tot slot is er voldoende mogelijkheid om andere Dordtse ondernemers te spreken. Lees hier het volledige programma.

De MKB Dag Dordrecht vindt plaats op 19 november 2021 van 07.00 uur tot 10.15 uur in Schouwburg Kunstmin.

Op www.mkbdagdordrecht.nl/aanmelden kun je een ticket reserveren! Er zijn een beperkt aantal plekken, dus wacht niet te lang.

De MKB Dag Dordrecht is een cadeautje van de Gemeente Dordrecht aan de ondernemers uit de stad. Deelname is kosteloos.

* Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dat we voor toegang tot de MKB Dag vragen om een ​geldige QR-code en legitimatiebewijs.

 

22 september 2020

Young Professionals Cyberday

In het digitale tijdperk waarin we leven is internet niet meer weg te denken. Het zorgt voor veel gemakken, maar ook voor een hoop gevaren waar we niet altijd bij stil staan. Wat zijn deze gevaren en hoe kunnen we deze voorkomen? Tijd voor ons, Young Professionals, om hier meer over te weten te komen!

Lees meer
15 september 2020

ZIE2020 Dordrecht

Dit jaar richt ZIE haar pijlen op ‘Mensgerichte Technologie’. Technologie die complexe taken eenvoudiger maakt zodat uw mensen sneller leren, minder fouten maken en op een gezonde, efficiënte manier werken

Lees meer
7 oktober 2020

De Superjachtsector groeit

Wie pakt de kansen? In de Drechtsteden floreert de superjachtsector. Volle orderboeken bij werven en toeleveranciers die daar nauw bij…

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline