18 maart 2022

Nieuw hoger onderwijs in de Drechtsteden

Komend studiejaar is het zo ver: Dordrecht Academy brengt meer hoger onderwijs naar de Drechtsteden! Per 1 september starten de opleidingen die wij samen met het werkveld hebben ontwikkeld; precies de opleidingen die voor onze regio zo hard nodig zijn. Ook nieuwsgierig naar wat wij u en uw medewerkers kunnen bieden? Kom langs bij onze open avond op 18 maart en maak op een vrijblijvende manier kennis.

Dordrecht Academy biedt de volgende zes Associate degrees aan:

Business Studies Logistiek
Engineering
Integraal Bouwmanagement
Logistiek Management
Pedagogisch Educatief Professional
Sociaal Werk in de Zorg
De open avond duurt van 17.00 tot 19.00 uur en vindt plaats op onze locatie op het Achterom 77 in Dordrecht. Via deze link kunt u zich alvast aanmelden.

22 september 2020

Young Professionals Cyberday

In het digitale tijdperk waarin we leven is internet niet meer weg te denken. Het zorgt voor veel gemakken, maar ook voor een hoop gevaren waar we niet altijd bij stil staan. Wat zijn deze gevaren en hoe kunnen we deze voorkomen? Tijd voor ons, Young Professionals, om hier meer over te weten te komen!

Lees meer
15 september 2020

ZIE2020 Dordrecht

Dit jaar richt ZIE haar pijlen op ‘Mensgerichte Technologie’. Technologie die complexe taken eenvoudiger maakt zodat uw mensen sneller leren, minder fouten maken en op een gezonde, efficiënte manier werken

Lees meer
7 oktober 2020

De Superjachtsector groeit

Wie pakt de kansen? In de Drechtsteden floreert de superjachtsector. Volle orderboeken bij werven en toeleveranciers die daar nauw bij…

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline