4 april 2022

Nor-Shipping Oslo

Van 4 t/m 7 april 2022 vindt de beurs Nor-Shipping plaats in Oslo. Nor-Shipping staat bekend als een beurs met een sterke focus op innovatie. Noorwegen is daarnaast vooruitstrevend op het gebied van autonoom varen en Blue Economy.

Nor-Shipping staat bekend als een beurs met een sterke focus op innovatie en Noorwegen is zeer vooruitstrevend op het gebied van autonoom varen en Blue Economy. Rotterdam Maritime Capital of Europe staat ook dit jaar op het Holland Paviljoen, georganiseerd door Netherlands Maritime Technology (NMT), bezoek ons in Hal C, standnummer C01-20g.

Rotterdam, Smart Delta Drechtsteden, Schiedam, Gorinchem en Krimpen aan den IJssel promoten gezamenlijk internationaal de regio als Maritime Capital of Europe en als ideale vestigingslocatie voor het maritieme bedrijfsleven en maakindustrie.

Wilt u meer weten over de Rotterdam Maritime Capital Home – Rotterdam Maritime Capital of Europe of ben u in Oslo, kom dan bij ons langs. U bent van harte welkom.

22 september 2020

Young Professionals Cyberday

In het digitale tijdperk waarin we leven is internet niet meer weg te denken. Het zorgt voor veel gemakken, maar ook voor een hoop gevaren waar we niet altijd bij stil staan. Wat zijn deze gevaren en hoe kunnen we deze voorkomen? Tijd voor ons, Young Professionals, om hier meer over te weten te komen!

Lees meer
15 september 2020

ZIE2020 Dordrecht

Dit jaar richt ZIE haar pijlen op ‘Mensgerichte Technologie’. Technologie die complexe taken eenvoudiger maakt zodat uw mensen sneller leren, minder fouten maken en op een gezonde, efficiënte manier werken

Lees meer
7 oktober 2020

De Superjachtsector groeit

Wie pakt de kansen? In de Drechtsteden floreert de superjachtsector. Volle orderboeken bij werven en toeleveranciers die daar nauw bij…

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline