OFFSHORE ENERGY AMSTERDAM

26 oktober 2021

Offshore Energy Amsterdam

Op 26 en 27 oktober staat Offshore Energy weer geprogrammeerd in de RAI Amsterdam. De Offshore Community Rotterdam neemt hieraan deel met een gezamenlijk paviljoen.

Discover the Rotterdam Maritime Capital of Europe tijdens Offshore Energy op het de stand van de Port of Rotterdam en RPPC. Hier komt de hele Offshore Community samen, Deal en Rotterdam Partners promoten Rotterdam, de Drechtsteden, Schiedam en Gorinchem als de ideale vestigingslocatie voor uw bedrijf. Bezoek ons op stand 1.528C.

Tickets bestellen

22 september 2020

Young Professionals Cyberday

In het digitale tijdperk waarin we leven is internet niet meer weg te denken. Het zorgt voor veel gemakken, maar ook voor een hoop gevaren waar we niet altijd bij stil staan. Wat zijn deze gevaren en hoe kunnen we deze voorkomen? Tijd voor ons, Young Professionals, om hier meer over te weten te komen!

Lees meer
15 september 2020

ZIE2020 Dordrecht

Dit jaar richt ZIE haar pijlen op ‘Mensgerichte Technologie’. Technologie die complexe taken eenvoudiger maakt zodat uw mensen sneller leren, minder fouten maken en op een gezonde, efficiënte manier werken

Lees meer
7 oktober 2020

De Superjachtsector groeit

Wie pakt de kansen? In de Drechtsteden floreert de superjachtsector. Volle orderboeken bij werven en toeleveranciers die daar nauw bij…

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline