OFFSHORE ENERGY AMSTERDAM-Rotterdamborrel

26 oktober 2021

Offshore Energy Rotterdam Borrel

Op 26 en 27 oktober neemt de Offshore Community Rotterdam met zo’n 35 leden deel aan de Offshore Energy in Amsterdam. RPPC bouwt hier samen met Havenbedrijf Rotterdam een paviljoen. De bedrijven zich twee dagen presenteren voor een internationaal publiek, actief in de offshore olie, gas en wind.

Het paviljoen is te vinden in de Europahal (hal 1). Met standnummer 1.529 en de daarbij omliggende stands.

We sluiten de eerste beursdag met met een netwerkborrel. Net als afgelopen edities Hans Worst de bezoekers bedient met een échte Rotterdamse RotDog.

22 september 2020

Young Professionals Cyberday

In het digitale tijdperk waarin we leven is internet niet meer weg te denken. Het zorgt voor veel gemakken, maar ook voor een hoop gevaren waar we niet altijd bij stil staan. Wat zijn deze gevaren en hoe kunnen we deze voorkomen? Tijd voor ons, Young Professionals, om hier meer over te weten te komen!

Lees meer
15 september 2020

ZIE2020 Dordrecht

Dit jaar richt ZIE haar pijlen op ‘Mensgerichte Technologie’. Technologie die complexe taken eenvoudiger maakt zodat uw mensen sneller leren, minder fouten maken en op een gezonde, efficiënte manier werken

Lees meer
7 oktober 2020

De Superjachtsector groeit

Wie pakt de kansen? In de Drechtsteden floreert de superjachtsector. Volle orderboeken bij werven en toeleveranciers die daar nauw bij…

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline