2 november 2021

Online Meeting Zero Emission Dredging

Rotterdam is dé plek om maritieme technologie te ontwikkelen, testen en implementeren. Pioniers uit de regio en daarbuiten werken samen aan een duurzame en groene toekomst. Een van deze initiatieven is de Zero Emission Dredging Hub: een innovatieve samenwerking tussen sleutelspelers, actief op baggergebied. Samen hebben ze een gezamenlijke ambitie: de transitie naar Zero Emission Dredging, zo snel mogelijk!
Online vergadering op 2 november: ontmoet de expert
Ontwikkel jij de oplossing die de energietransitie kan bevorderen? En is uw technologie relevant voor de maritieme- en baggersector? Ben je klaar om op te schalen? Wij nodigen u uit om kennis te maken met de baggerexperts van dit samenwerkingsverband. Op 25 oktober maken we een selectie en nodigen we enkele scale-ups of start-ups uit voor de online meeting. Zij zullen hun oplossing pitchen voor de experts van de Zero Emission Dredging Hub.
De experts van de Zero Emission Dredging Hub
Thom Sneep: Design & Proposal Engineer Schepen bij Royal IHC
Dasha Klimova: Innovatiecoördinator, Research & Development bij Boskalis
Rick Bekkers, Design & Proposal Engineer Dredging bij Damen Shipyards Group

Schrijf u in via deze link.

22 september 2020

Young Professionals Cyberday

In het digitale tijdperk waarin we leven is internet niet meer weg te denken. Het zorgt voor veel gemakken, maar ook voor een hoop gevaren waar we niet altijd bij stil staan. Wat zijn deze gevaren en hoe kunnen we deze voorkomen? Tijd voor ons, Young Professionals, om hier meer over te weten te komen!

Lees meer
15 september 2020

ZIE2020 Dordrecht

Dit jaar richt ZIE haar pijlen op ‘Mensgerichte Technologie’. Technologie die complexe taken eenvoudiger maakt zodat uw mensen sneller leren, minder fouten maken en op een gezonde, efficiënte manier werken

Lees meer
7 oktober 2020

De Superjachtsector groeit

Wie pakt de kansen? In de Drechtsteden floreert de superjachtsector. Volle orderboeken bij werven en toeleveranciers die daar nauw bij…

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline