3 december 2021

Online Workshop Data Exploration and Analytics

Overal op de wereld draaien continue processen om ons te voorzien in onze dagelijks levensbehoefte. Denk aan energiecentrales, waterzuiveringen, logistieke systemen en industriële productieprocessen. De afgelopen decennia zijn deze systemen erg geautomatiseerd waardoor er minder mensen daadwerkelijk met deze systemen werken en kennis ervan hebben.

Waar gaat de workshop over?
Benieuwd hoe deze systemen werken? En of jij ook met data inzichten kan genereren? In deze 2 uur durende Workshop behandelen we het volgende:

  • Een hands-on exploratie en analyse van de data van een stoomturbine, die energie opwekt om huishoudens en industrie te voorzien.
  • Hoe je van ruwe data naar waardevolle inzichten komt met behulp van bekende data-analyse tools (python en jupyter notebooks)
  • Aan de slag met data exploratie en analyse.

Meer informatie op duurzaamheidsfabriek.nl

22 september 2020

Young Professionals Cyberday

In het digitale tijdperk waarin we leven is internet niet meer weg te denken. Het zorgt voor veel gemakken, maar ook voor een hoop gevaren waar we niet altijd bij stil staan. Wat zijn deze gevaren en hoe kunnen we deze voorkomen? Tijd voor ons, Young Professionals, om hier meer over te weten te komen!

Lees meer
15 september 2020

ZIE2020 Dordrecht

Dit jaar richt ZIE haar pijlen op ‘Mensgerichte Technologie’. Technologie die complexe taken eenvoudiger maakt zodat uw mensen sneller leren, minder fouten maken en op een gezonde, efficiënte manier werken

Lees meer
7 oktober 2020

De Superjachtsector groeit

Wie pakt de kansen? In de Drechtsteden floreert de superjachtsector. Volle orderboeken bij werven en toeleveranciers die daar nauw bij…

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline