1 december 2022

Smart Shipping Event 2022

Trackpilot, semi-autonoom varen, slimme sluizen, voyage data recorders of schepen die automatisch kunnen aanmeren. Het gaat hard met deze ontwikkelingen in de binnenvaart. Slimmer varen, veelal aangeduid als smart shipping, roept ook veel vragen op. Is het veilig, is het te betalen en passen wetten nog bij deze slimme schepen?

Op het eerste Smart Shipping Event van Weekblad Schuttevaer gaan we in op alle facetten van smart shipping en geautomatiseerd varen en wat het betekent voor schippers, binnenvaartondernemers en toeleveranciers. Het evenement vindt plaats op donderdag 1 december bij Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht.

Onderwerpen
• Een moderne rederij kan niet zonder slimme systemen
• Waarom zet bevrachter Naval Inland Navigation in op semi-autonome schepen?
• Wat is de link tussen Smart Shipping en Smart Logistics?
• De toekomst met smart shipping is dichterbij dan je denkt. Wat doen de ministeries in Nederland en Vlaanderen om dit mogelijk te maken?

Aanmelden

22 september 2020

Young Professionals Cyberday

In het digitale tijdperk waarin we leven is internet niet meer weg te denken. Het zorgt voor veel gemakken, maar ook voor een hoop gevaren waar we niet altijd bij stil staan. Wat zijn deze gevaren en hoe kunnen we deze voorkomen? Tijd voor ons, Young Professionals, om hier meer over te weten te komen!

Lees meer
15 september 2020

ZIE2020 Dordrecht

Dit jaar richt ZIE haar pijlen op ‘Mensgerichte Technologie’. Technologie die complexe taken eenvoudiger maakt zodat uw mensen sneller leren, minder fouten maken en op een gezonde, efficiënte manier werken

Lees meer
7 oktober 2020

De Superjachtsector groeit

Wie pakt de kansen? In de Drechtsteden floreert de superjachtsector. Volle orderboeken bij werven en toeleveranciers die daar nauw bij…

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline