25 januari 2023

TechnoHubDag

Reserveer ‘m vast in je agenda: de tweede TechnoHubDag staat gepland op 25 januari 2023. We ontvangen je die woensdagochtend graag in de Duurzaamheidsfabriek. Het belooft weer een leerzaam en inspirerend programma te worden, met ook ruim gelegenheid voor netwerken.

Tijdens de TechnoHubdag delen we de oogst van twee jaar TechnoHub: mooie projecten en innovatieve showcases van de partners. Daarnaast kun je onder meer rekenen op interessante sprekers en verrassende pitches van mbo-studenten Smart Technology, Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde die in het kader van een Mackathon in multidisciplinaire teams opdrachten hebben uitgevoerd voor bedrijven in de regio.

22 september 2020

Young Professionals Cyberday

In het digitale tijdperk waarin we leven is internet niet meer weg te denken. Het zorgt voor veel gemakken, maar ook voor een hoop gevaren waar we niet altijd bij stil staan. Wat zijn deze gevaren en hoe kunnen we deze voorkomen? Tijd voor ons, Young Professionals, om hier meer over te weten te komen!

Lees meer
15 september 2020

ZIE2020 Dordrecht

Dit jaar richt ZIE haar pijlen op ‘Mensgerichte Technologie’. Technologie die complexe taken eenvoudiger maakt zodat uw mensen sneller leren, minder fouten maken en op een gezonde, efficiënte manier werken

Lees meer
7 oktober 2020

De Superjachtsector groeit

Wie pakt de kansen? In de Drechtsteden floreert de superjachtsector. Volle orderboeken bij werven en toeleveranciers die daar nauw bij…

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline