1 juli 2021

Webinar ‘Robotica in de maakindustrie’

Op 1 juli tussen 16:00-18:00 uur organiseren RoboAcademy en HI het webinar ‘Robotica in de maakindustrie.’

Bedrijven in de maakindustrie bevinden zich in een digitale transitie naar de ‘smart industry’ waarbij de opkomst van slimme technologieën productieprocessen voorgoed zullen veranderen. De verwachting is dat de inzet van robots en technologieën als augmented / virtual / mixed reality (AR / VR / MR) de komende jaren zullen toenemen. Dat betekent drastische veranderingen in de werkomgeving en het takenpakket van uw medewerkers.

In het project ‘Operators van de toekomst’ biedt RoboAcademy mkb’s handvatten om vanuit verschillende businesscases kennis te maken met cobots, mobiele robots zoals AGV’s en AMR’s. Ook laten ze zien hoe afstandswerken mogelijk wordt met AR / VR / MR. Hiermee willen ze samen met u de brug slaan naar het onderwijs. Zo kunnen de leerlingen van nu ook alvast de juiste kennis en vaardigheden leren, om als toekomstbestendige werknemer bij uw bedrijf aan de slag te gaan. RoboAcademy organisereert in dit kader een aantal webinars en inspiratiedagen op locatie. Het webinar ‘Robotica in de maakindustrie’ op 1 juli, is de tweede in de serie.

Programma
De moderator tijdens dit webinar is Nienke Dijkstra, Market Manager mkb bij TNO en bestuurslid van HI (Holland Instrumentation).

Toekomst van werk – Jaimy Siebel | RoboValley
Cobots in de maakindustrie – Frank Epping | Dormac Cobots
Mobiele robots in de maakindustrie – Steyn van Domburg Scipio | Olmia Robotics
Afstandswerken met AR / VR / MR – Richard Baars | VMatch
Mens en robot: veilig samenwerken – Edwin Buisman | Pilz
Leerlingen van nu als toekomstige werknemers – Mike Jansen | SC Delfland
Het programma is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Voor wie?
Dit gratis webinar is voor managers, CEO’s, CTO’s, directeuren en alle andere geïnteresseerden. Dit evenement staat ook open voor deelnemers die (nog) geen partner zijn van HI.

Aanmelden
U kunt zich hier aanmelden voor dit webinar. Na aanmelding ontvangt u, uiterlijk een dag voor aanvang, de link naar de online meeting.

22 september 2020

Young Professionals Cyberday

In het digitale tijdperk waarin we leven is internet niet meer weg te denken. Het zorgt voor veel gemakken, maar ook voor een hoop gevaren waar we niet altijd bij stil staan. Wat zijn deze gevaren en hoe kunnen we deze voorkomen? Tijd voor ons, Young Professionals, om hier meer over te weten te komen!

Lees meer
15 september 2020

ZIE2020 Dordrecht

Dit jaar richt ZIE haar pijlen op ‘Mensgerichte Technologie’. Technologie die complexe taken eenvoudiger maakt zodat uw mensen sneller leren, minder fouten maken en op een gezonde, efficiënte manier werken

Lees meer
7 oktober 2020

De Superjachtsector groeit

Wie pakt de kansen? In de Drechtsteden floreert de superjachtsector. Volle orderboeken bij werven en toeleveranciers die daar nauw bij…

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline