Webinar Technologische Industrie Drechtsteden Samen Kansen Pakken

4 maart 2021

Webinar: Technologische Industrie Drechtsteden

Samen kansen pakken

De Drechtsteden heeft in 2020 door Berenschot een onderzoek laten doen, in het kader van de Groeiagenda, bij dé technologische bedrijven in de regio. De resultaten van dit onderzoek presenteren wij u tijdens dit interactieve webinar. Gaan we ingesprek met het bedrijfsleven en onderzoeken we de kansen en uitdagingen die er liggen.

Webinar: Technologische Industrie Drechtsteden

Sjoerd Vollebregt, voorzitter Economic Development Board Drechtsteden, neemt ons mee in een stukje bewustwording over de regio. Wat is nu onze grootste kracht en wat is de gezamenlijke opgave waar regio breed aan gewerkt wordt?

Onno Ponfoort en Suzanna van Baardewijk van organisatiebureau Berenschot presenteren de resultaten van het hightech-ecosysteem onderzoek dat zij onlangs in opdracht van Deal hebben uitgevoerd. Wat zijn de kansen en uitdagingen van onze bedrijven? Welke technologieën zijn interessant voor de bedrijven in de regio? En wat is er nodig om het ecosysteem nog beter op elkaar te laten aansluiten?

In gesprek met André Boer (Krohne/Focus-On), Gerbert Smits (10XL) en Jan Terlingen (Business Developer Smart Manufacturing) reflecteren we op de uitkomsten van het onderzoek. Wat zien zij nu gebeuren in onze regio in vergelijking met Zuid-Holland? Wat voor initiatieven spelen er en hoe kunnen bedrijven daarop aanhaken?

Schrijf u nú in, dan ontmoeten we elkaar op donderdag 4 maart om 15:00 uur. Voor aanvang van het webinar ontvangt u van ons een link om interactief deel te nemen.

  Ik wil mij aanmelden voor de nieuwsbrief
  Ik ga akkoord met deprivacy verklaring

  22 september 2020

  Young Professionals Cyberday

  In het digitale tijdperk waarin we leven is internet niet meer weg te denken. Het zorgt voor veel gemakken, maar ook voor een hoop gevaren waar we niet altijd bij stil staan. Wat zijn deze gevaren en hoe kunnen we deze voorkomen? Tijd voor ons, Young Professionals, om hier meer over te weten te komen!

  Lees meer
  15 september 2020

  ZIE2020 Dordrecht

  Dit jaar richt ZIE haar pijlen op ‘Mensgerichte Technologie’. Technologie die complexe taken eenvoudiger maakt zodat uw mensen sneller leren, minder fouten maken en op een gezonde, efficiënte manier werken

  Lees meer
  7 oktober 2020

  De Superjachtsector groeit

  Wie pakt de kansen? In de Drechtsteden floreert de superjachtsector. Volle orderboeken bij werven en toeleveranciers die daar nauw bij…

  Lees meer

  Meld je aan op 'The daily Deal'
  en ontvang de laatste regio updates
  direct in je mailbox.

  Aanmelden nieuwsbrief
  skyline