21 februari 2022

Webinar Leerwerkloket: werken in de energietransitie

In Nederland moeten we op nieuwe manieren met energie omgaan. In het Webinar ‘Werken in de Energietransitie’ krijg je tips, informatie en stellen werkgevers en opleiders zich voor.

Voor wie?
Voor iedereen in de ruime regio van Drechtsteden, Alblasserwaard Vijfheerenlanden en Rivierenland. Het Webinar is ook geschikt voor mensen zonder ervaring of technische opleiding.

Contact
Wil je eerst meer informatie? Dat kan! Neem contact op met Leerwerkloket Drechtsteden: drechtsteden@leerwerkloket.nl

Aanmelden doe je via deze link

22 september 2020

Young Professionals Cyberday

In het digitale tijdperk waarin we leven is internet niet meer weg te denken. Het zorgt voor veel gemakken, maar ook voor een hoop gevaren waar we niet altijd bij stil staan. Wat zijn deze gevaren en hoe kunnen we deze voorkomen? Tijd voor ons, Young Professionals, om hier meer over te weten te komen!

Lees meer
15 september 2020

ZIE2020 Dordrecht

Dit jaar richt ZIE haar pijlen op ‘Mensgerichte Technologie’. Technologie die complexe taken eenvoudiger maakt zodat uw mensen sneller leren, minder fouten maken en op een gezonde, efficiënte manier werken

Lees meer
7 oktober 2020

De Superjachtsector groeit

Wie pakt de kansen? In de Drechtsteden floreert de superjachtsector. Volle orderboeken bij werven en toeleveranciers die daar nauw bij…

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline