7 oktober 2020

De Superjachtsector groeit

Wie pakt de kansen?

In de Drechtsteden floreert de superjachtsector. Volle orderboeken bij werven en toeleveranciers die daar nauw bij betrokken zijn. Maar hoe ziet die volledige keten eruit van eigenaar tot leverancier en alle services daaromheen? Wie beslist wat? En welke kansen zijn er voor bedrijven en de regio?

In een webinar van Deal zal expert Hein Velema ingaan op de impact van nieuwe, internationale ontwikkelingen. Tevens zal CTO Arie van Andel van Oceanco zijn visie geven. De Drechtsteden en regio Rotterdam werken ook op dit gebied nauw samen binnen Rotterdam Maritime Capital of Europe. Op woensdag 7 oktober om 15:00 zal het webinar plaatsvinden, meld je hier aan.

  Ik wil mij aanmelden voor de nieuwsbrief
  Ik ga akkoord met deprivacy verklaring

  22 september 2020

  Young Professionals Cyberday

  In het digitale tijdperk waarin we leven is internet niet meer weg te denken. Het zorgt voor veel gemakken, maar ook voor een hoop gevaren waar we niet altijd bij stil staan. Wat zijn deze gevaren en hoe kunnen we deze voorkomen? Tijd voor ons, Young Professionals, om hier meer over te weten te komen!

  Lees meer
  15 september 2020

  ZIE2020 Dordrecht

  Dit jaar richt ZIE haar pijlen op ‘Mensgerichte Technologie’. Technologie die complexe taken eenvoudiger maakt zodat uw mensen sneller leren, minder fouten maken en op een gezonde, efficiënte manier werken

  Lees meer
  7 oktober 2020

  De Superjachtsector groeit

  Wie pakt de kansen? In de Drechtsteden floreert de superjachtsector. Volle orderboeken bij werven en toeleveranciers die daar nauw bij…

  Lees meer

  Meld je aan op 'The daily Deal'
  en ontvang de laatste regio updates
  direct in je mailbox.

  Aanmelden nieuwsbrief
  skyline