28 september 2021

ZIE2021 HI-tech@work

Zet 28 september alvast in uw agenda, want op die datum organiseert Holland Instrumentation weer het jaarcongres ZIE. Het thema van deze ZIE is ‘HI-tech@work. Laat digitalisering voor u werken’. Tijdens ZIE 2021 kunt u kennismaken en ervaringen uitwisselen met andere bedrijven, onderwijsinstellingen en onderzoeksorganisaties.

Dit jaar is ZIE te gast bij Festo in Delft. Een zeer passende locatie voor het jaarevent van hét hightech netwerk van West-Nederland. Wij hopen dat we elkaar weer live kunnen ontmoeten na een jaar vol digitale bijeenkomsten. Dit is natuurlijk afhankelijk van de coronamaatregelen. Maar fysiek of digitaal, ZIE 2021 wordt een inspirerende bijeenkomst.

Binnenkort wordt er meer bekend gemaakt over de invulling van het programma. Het belooft een dag te worden vol boeiende sprekers, interessante break-out sessies en een bedrijvenmarkt. Blok nu alvast dinsdagmiddag 28 september, van 12:30 tot 17:00 uur, in uw agenda.

Hier is meer informatie te vinden.

22 september 2020

Young Professionals Cyberday

In het digitale tijdperk waarin we leven is internet niet meer weg te denken. Het zorgt voor veel gemakken, maar ook voor een hoop gevaren waar we niet altijd bij stil staan. Wat zijn deze gevaren en hoe kunnen we deze voorkomen? Tijd voor ons, Young Professionals, om hier meer over te weten te komen!

Lees meer
15 september 2020

ZIE2020 Dordrecht

Dit jaar richt ZIE haar pijlen op ‘Mensgerichte Technologie’. Technologie die complexe taken eenvoudiger maakt zodat uw mensen sneller leren, minder fouten maken en op een gezonde, efficiënte manier werken

Lees meer
7 oktober 2020

De Superjachtsector groeit

Wie pakt de kansen? In de Drechtsteden floreert de superjachtsector. Volle orderboeken bij werven en toeleveranciers die daar nauw bij…

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline