Sliedrecht

ABB Bouwgroep verhuist naar nieuw kantoorpand in Sliedrecht

Bouwgroep ABB koopt een kantoorpand aan het Stationspark 1000 in Sliedrecht. Het groeiende familiebedrijf verwacht eind dit jaar of begin volgend jaar naar de nieuwe, ruimere locatie te verhuizen. De materieeldienst blijft voorlopig op de oude vestiging aan de Molendijk.

De bouwgroep ABB die al sinds 1967 gehuisvest is aan de Molendijk 160, ziet dat door de aanhoudende groei van haar familiebedrijf het huidige kantoor al geruime tijd onvoldoende ruimte biedt om al haar medewerkers van goede werkplekken te voorzien. Eind 2020 kochten zij daarom een nieuw kantoorpand van circa 6.700 m2 (bruto vloeroppervlakte) met 190 gebouwde parkeerplaatsen aan het Stationspark 1000.

Veel mensen zullen het witte kantoor gelegen langs de A15 herkennen als een uniek en opvallend pand. De huidige huurder, Unit4, maakt nu nog maar gedeeltelijk gebruik van dit pand. ABB zal voorlopig de leegstaande verdiepingen in gebruik nemen en heeft de ambitie eind dit jaar of begin volgend jaar definitief te verhuizen. Voordat de ontwikkelende bouwer het gebouw betrekt, zal ABB het complex eerst grondig upgraden en verduurzamen.

Lees meer op ABBBouwgroep.nl

Deltatechnologie Regionieuws Sliedrecht Regio nieuws Bedrijfsvastgoed Investment

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht
Sliedrecht

Schlieker vindt zichzelf opnieuw uit

Al sinds 1868 bouwt het familiebedrijf Schlieker robuuste sleepboten en onderdelen voor baggerschepen en luxueuze superjachten. Maar sinds de coronacrisis vorig jaar uitbrak maken de acht werknemers ook sloepen en zelfs elektrische veerponten. Hoe een familiebedrijf zichzelf opnieuw weet uit te vinden.

Lees meer
Investment

Holland Shipyards bouwt survey vessel Scheldestromen

Waterschap Scheldestromen heeft Holland Shipyards Group de opdracht gegeven om een nieuw hydrografisch onderzoeksschip bouwen. Het nieuwe schip, een vervanging van het huidige survey vessel, moet volgens planning eind 2021 in de vaart komen.

Lees meer
Investment

Ingenieursbureau versterkt positie in Dordrecht

KRID ingenieurs | brandveiligheid BV is overgenomen door Efectis Nederland. Het bedrijf verwacht de komende twee jaar te groeien van 50 naar 120 medewerkers. Dordrecht wordt een hub waar specialisme op brandveiligheid en engineering samenkomt. 

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline