Sliedrecht

ABB Bouwgroep verhuist naar nieuw kantoorpand in Sliedrecht

Bouwgroep ABB koopt een kantoorpand aan het Stationspark 1000 in Sliedrecht. Het groeiende familiebedrijf verwacht eind dit jaar of begin volgend jaar naar de nieuwe, ruimere locatie te verhuizen. De materieeldienst blijft voorlopig op de oude vestiging aan de Molendijk.

De bouwgroep ABB die al sinds 1967 gehuisvest is aan de Molendijk 160, ziet dat door de aanhoudende groei van haar familiebedrijf het huidige kantoor al geruime tijd onvoldoende ruimte biedt om al haar medewerkers van goede werkplekken te voorzien. Eind 2020 kochten zij daarom een nieuw kantoorpand van circa 6.700 m2 (bruto vloeroppervlakte) met 190 gebouwde parkeerplaatsen aan het Stationspark 1000.

Veel mensen zullen het witte kantoor gelegen langs de A15 herkennen als een uniek en opvallend pand. De huidige huurder, Unit4, maakt nu nog maar gedeeltelijk gebruik van dit pand. ABB zal voorlopig de leegstaande verdiepingen in gebruik nemen en heeft de ambitie eind dit jaar of begin volgend jaar definitief te verhuizen. Voordat de ontwikkelende bouwer het gebouw betrekt, zal ABB het complex eerst grondig upgraden en verduurzamen.

Lees meer op ABBBouwgroep.nl

Deltatechnologie Regionieuws Sliedrecht Regio nieuws Bedrijfsvastgoed Investment

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht
Investment

Steel Shape Cutters B.V. vestigt in Dordrecht

Steel Shape Cutters BV (SSC) vestigt zich in Dordrecht. Dit nieuwe technologiebedrijf is gespecialiseerd in het 3D-profileren van grote stalen buizen, profielen en kokers. Directeur Peter Staat: ‘Wij willen volledig geautomatiseerd gaan werken met de inzet van snijrobots. Er zijn reeds twee machines besteld.’ SSC hoopt medio juni operationeel te zijn.

Lees meer
Investment

Nieuw distributiecentrum op DistriPark Dordrecht

Vastgoedontwikkelaars Proptimize en Built to Build starten met de bouw van een nieuw distributiecentrum langs de A16 op DistriPark Dordrecht: het A16 Cargo Center. Het complex beslaat ruim 31.000m2 en wordt in maart 2022 opgeleverd.

Lees meer
Investment

Eerste paal geslagen op bedrijventerrein Ambachtsezoom

Een feestelijk moment: de bouw van het eerste circulaire bedrijvenpark van Nederland is nu officieel van start. Wethouder André Flach en Arjan van de Graaf van Prohuis BV hebben de allereerste paal geslagen. Flach: 'Op Ambachtsezoom is veel aandacht voor energie, water, biodiversiteit, luchtkwaliteit en natuurlijk de mens. Dat is bouwen voor de toekomst.'

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline