Bedrijfsbezoek

Bedrijfsbezoek wethouder Vat en burgemeester van der Borg

Op woensdag 9 september bezochten burgemeester van der Borg,wethouder Piet Vat en accountmanager bedrijven Loodgietersbedrijf Simon B.v.

De allround installateur en loodgieter uit Sliedrecht met meer dan 35 jaar ervaring en een gedreven team van 30 professionals heeft veel ervaring op het gebied van centrale verwarming, duurzaamheid, badkamerrenovatie, ventilatie, riolering, dakbedekking, waterontharders en meer. 

Door de jaren heen hebben zij al mening woning of bedrijfspand in de regio Sliedrecht, Gorinchem, Papendrecht, Dordrecht, Alblasserdam en Hardinxveld-Giessendam mogen voorzien van een staaltje techniek en vakkundig installatiewerk. 

Het was een prettig en constructief gesprek over onder andere duurzaam ondernemen, ondernemerschap ten tijden van Corona, de Techniekroute Sliedrecht en nog veel meer. 

Bedrijfsbezoek

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht
Bedrijfsbezoek

10XL schaalt op naar Hardinxveld-Giessendam

10XL verhuist van de Duurzaamheidsfabriek naar een grotere locatie in Hardinxveld-Giessendam. Wethouder Jan Nederveen, accountmanager Xanthine Jut en Deal acquisitie manager Menno Bijnagte krijgen een rondleiding.

Lees meer
Bedrijfsbezoek

Wethouder Paans neemt een kijkje bij De Heus Staal

Op 7 oktober 2020 heeft wethouder Pieter Paans van economische zaken een bezoek gebracht aan het bedrijf Heus staal gevestigd aan de Ketelweg op bedrijventerrein Oosteind.

Lees meer
Bedrijfsbezoek

Bedrijfsbezoek college Alblasserdam

Het college van Alblasserdam bezoekt lokale glasspecialist Metalura B.V. 

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline