Zwijndrecht

Bedrijvenpark Bakestein lanceert nieuwe brochure

Zwijndrecht heeft een nieuwe folder laten maken om bedrijvenpark Bakestein actief te promoten. Wethouder Tycho Jansen vertelt: 'Bakestein is modern, ruim opgezet, groen en omringd door waterpartijen. De ligging direct langs de A16 biedt bedrijven tal van logistieke mogelijkheden.' Wilt u zich vestigen op Bakestein? Er zijn nog kavels te koop. Bekijk voor meer informatie de brochure.

Bakestein is het meest recent ontwikkelde bedrijventerrein in de gemeente met een netto oppervlakte van 16,5 hectare en een directe aansluiting op de A16. Dit bedrijventerrein is vooral geschikt voor de vestiging van kleinschalige bedrijven in de productie- en/of handelssfeer die behoefte hebben aan een goede bereikbaarheid en hoogwaardige uitstraling. Op dit terrein mogen bedrijven zich vestigen binnen milieucategorie 1 t/m 3, waarbij zelfstandige kantoren en detailhandel niet zijn toegestaan. Op het terrein bevinden zich bedrijven in verschillende branches, zoals de logistiek, bouw- en metaalproductie en automobielhandel. Bij de inrichting van Bakestein is uitgegaan van een hoger kwaliteitsniveau, wat geborgd wordt door de Parkmanagement organisatie.

Wilt u meer informatie over vestigen op Bakestein? Bekijk dan hier de nieuwe verkoopfolder of neem dan contact op met:

Projectleider Bakestein
Anton Mureau
078 - 770 3658
ajc.mureau@zwijndrecht.nl

Accountmanager Bedrijven
Esther van der Kaag
078 - 770 3578
ej.van.der.kaag@zwijndrecht.nl

Zwijndrecht

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht
Zwijndrecht

Van Leeuwen Buizen Groep behaalt positief resultaat in 2020

De Van Leeuwen Buizen Groep behaalde in 2020 ondanks de bijzondere omstandigheden een positief resultaat. De resultaten werden gedurende het jaar beïnvloed door de COVID-19 pandemie. De onderneming profiteerde echter van de schaalgrootte die het kreeg met Benteler Distribution, dat eind 2019 werd overgenomen. Daarmee werd de onderneming in omvang verdubbeld. Eind 2020 herstelde de markt zich enigszins.

Lees meer
Zwijndrecht

Loveld-terrein transformeert naar nautisch-maritiem centrum

Het braakliggende schokbetonterrein in Zwijndrecht wordt omgebouwd tot een state-of-the-art cluster van bedrijven in de scheepvaart. Dat is het resultaat van een unieke samenwerking tussen lokale ondernemers, gemeente en projectontwikkelaars. Wethouder Tycho Jansen: 'Het wordt een plek waar bedrijven samenwerken, diensten delen en elkaar versterken.'

Lees meer
Zwijndrecht

Kooiman wil vaklui voor de branche behouden en opent praktijkcentrum

Traditioneel vakmanschap is anno 2021 niet meer vanzelfsprekend. Scholieren worden onvoldoende praktisch opgeleid, merkt de Zwijndrechtse Kooiman Marine Group. Met een eigen praktijkcentrum, dat deze zomer opent, wil algemeen directeur Rinus Kooiman er voor zorgen dat de jonge garde zich ontwikkelt tot drijvende kracht op zijn scheepswerf. ,,Je kunt hier een 45-jarige carrière hebben.’’

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline