Zwijndrecht

Bedrijvenpark Bakestein lanceert nieuwe brochure

Zwijndrecht heeft een nieuwe folder laten maken om bedrijvenpark Bakestein actief te promoten. Wethouder Tycho Jansen vertelt: 'Bakestein is modern, ruim opgezet, groen en omringd door waterpartijen. De ligging direct langs de A16 biedt bedrijven tal van logistieke mogelijkheden.' Wilt u zich vestigen op Bakestein? Er zijn nog kavels te koop. Bekijk voor meer informatie de brochure.

Bakestein is het meest recent ontwikkelde bedrijventerrein in de gemeente met een netto oppervlakte van 16,5 hectare en een directe aansluiting op de A16. Dit bedrijventerrein is vooral geschikt voor de vestiging van kleinschalige bedrijven in de productie- en/of handelssfeer die behoefte hebben aan een goede bereikbaarheid en hoogwaardige uitstraling. Op dit terrein mogen bedrijven zich vestigen binnen milieucategorie 1 t/m 3, waarbij zelfstandige kantoren en detailhandel niet zijn toegestaan. Op het terrein bevinden zich bedrijven in verschillende branches, zoals de logistiek, bouw- en metaalproductie en automobielhandel. Bij de inrichting van Bakestein is uitgegaan van een hoger kwaliteitsniveau, wat geborgd wordt door de Parkmanagement organisatie.

Wilt u meer informatie over vestigen op Bakestein? Bekijk dan hier de nieuwe verkoopfolder of neem dan contact op met:

Projectleider Bakestein
Anton Mureau
078 - 770 3658
ajc.mureau@zwijndrecht.nl

Accountmanager Bedrijven
Esther van der Kaag
078 - 770 3578
ej.van.der.kaag@zwijndrecht.nl

Zwijndrecht

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht
Zwijndrecht

Binnenvaartdagen Zwijndrecht verplaatst naar 2022

De Binnenvaartdagen Zwijndrecht die gepland stonden voor september 2021 zijn afgelast. Corona is de spelbreker. Medeorganisator Rutger Hoogerwerf (BURO RUW): 'We gaan vol goede moed en vertrouwen naar volgend jaar. De Binnenvaartdagen 2022 komen eraan!'

Lees meer
Zwijndrecht

Studenten onderzoeken kansen voor bedrijfsleven Zwijndrecht

Hoe kan het bedrijfsleven van Zwijndrecht en Heerjansdam inspelen op de snelle maatschappelijke, economische en technologische ontwikkelingen? En hoe kunnen zij hierbij zo optimaal mogelijk samenwerken met de lokale overheid? Studenten uit Delft, Leiden en Rotterdam doen op dit moment onderzoek naar deze vragen. Begin juni presenteren zij hun eindrapport.

Lees meer
Zwijndrecht

Medipoint breidt uit in Zwijndrecht

Medipoint huurt 12.249m2 extra logistieke bedrijfsruimte in Zwijndrecht. Medipoint is een van de grootste aanbieders van zorg- en welzijnsproducten in Nederland. De nieuwe bedrijfsruimte wordt gebruikt voor distributie, opslag en assemblage van revalidatiehulpmiddelen.

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline