Sliedrecht

Blok28 Planontwikkeling B.V. koopt kavel 2

Vrijdag 26 februari is de koopovereenkomst voor kavel 2 op het bedrijventerrein Stationspark II ondertekend door wethouder Ed Goverde en Sjoerd Roza van Blok28 Planontwikkeling B.V. Blok28 gaat verschillende kantoorlofts bouwen.

Duurzame kantoorlofts
Bedrijventerrein Stationspark II in Sliedrecht bestaat in totaal uit vier kavels en ligt tussen de spoorzone en de A15, naast Stationspark I. Blok28 gaat op kavel 2 verschillende kantoorlofts bouwen. De ontwikkelaar gaat meerdere duurzame toepassingen inzetten bij de bouw zoals de aanleg van zonnepanelen. De nieuwbouw zal energieneutraal zijn en krijgt energielabel A+. Met de ontwikkeling van de kantoorlofts wordt de ruimtelijke kwaliteit verbeterd in Sliedrecht. Meer over Stationspark II leest u op de speciale projectpagina

Project Xentraal
De verkoop van kavel 2 sluit aan bij het project Xentraal. Met het project Xentraal komt er in Sliedrecht meer hoogwaardige kleinschalige kantoorruimte beschikbaar voor ondernemers. De kantoorlofts zijn duurzaam en dragen bij aan de lokale werkgelegenheid. Uit gesprekken met ondernemers merkt wethouder Ed Goverde dat dit type kantoorruimte voorziet in de vraag in Sliedrecht. De gemeente wil meer ondernemers naar Sliedrecht trekken. Dit jaar zijn we van plan om ook te gaan starten met het inrichten van de openbare ruimte. Het bedrijventerrein krijgt een mooie uitstraling met veel groen en water.

Sjoerd Roza, ontwikkelaar van Blok 28; "Ondanks deze lastige tijden voor ondernemers zijn wij samen met de betrokken makelaars er in geslaagd om een kantoorruimte te ontwikkelen wat aansluit bij de vraag in de markt. We zien dat de ondernemers in de zakelijke dienstverlening steeds meer een eigen identiteit en uitstraling wensen voor hun huisvesting. De bouw van deze kantoorlofts sluit daar goed op aan. De kantoorlofts worden met een energielabel A+ geleverd en dragen positief bij de duurzame ambities van deze ondernemers. "

Meer informatie op: www.sliedrecht.nl

Sliedrecht Regio nieuws Bedrijfsvastgoed Investment

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht
Investment

The daily Deal 21-07-2021

In de Daily Deal: Infracapital neemt BCTN over en Fastenal vestigt op Distripark Dordrecht. Volop kansen voor de riviercruisesector, Rotterdamse wethouders bezoeken Oceanco en de Drechtsteden doen het goed als MKB-vriendelijke gemeenten. 

Lees meer
Investment

Steel Shape Cutters B.V. vestigt in Dordrecht

Steel Shape Cutters BV (SSC) vestigt zich in Dordrecht. Dit nieuwe technologiebedrijf is gespecialiseerd in het 3D-profileren van grote stalen buizen, profielen en kokers. Directeur Peter Staat: ‘Wij willen volledig geautomatiseerd gaan werken met de inzet van snijrobots. Er zijn reeds twee machines besteld.’ SSC hoopt medio juni operationeel te zijn.

Lees meer
Investment

Nieuw distributiecentrum op DistriPark Dordrecht

Vastgoedontwikkelaars Proptimize en Built to Build starten met de bouw van een nieuw distributiecentrum langs de A16 op DistriPark Dordrecht: het A16 Cargo Center. Het complex beslaat ruim 31.000m2 en wordt in maart 2022 opgeleverd.

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline