Investment

Bouwcenter Esselink vestigt in Hardinxveld-Giessendam

Bouwcenter Esselink koopt een grootschalig bedrijfscomplex in Hardinxveld-Giessendam. Met deze uitbreiding kan de groeiende klantenkring in de regio Rotterdam-Gorinchem worden bediend. Het pand wordt de komende maanden verbouwd tot bouwwinkel met afhaalvestiging.

Esselink heeft reeds vier vestigingen in Middelharnis, Heinenoord, Hellevoetsluis en Zierikzee. Het aantal klanten groeit sterk, ook in de regio tussen Rotterdam en Gorinchem. Om hier verder te kunnen groeien, was het bedrijf al een aantal jaren op zoek zijn naar een goede locatie. Die vonden ze precies tussen Sliedrecht en Hardinxveld, op 1 minuut van afslag 25 van de A15. Het ruime pand (van voorheen Van Andel Transport) zal de komende maanden worden verbouwd en ingericht als praktische afhaalvestiging met een mooie bouwshop.

Het complex, Ambachtsstraat 19, bestaat uit 5 hoogwaardige bedrijfshallen met een totale oppervlakte van ruim 6.000m2 en een kantoorruimte van 220m2. Het geheel ligt op een ruim perceel van 11.265m2. B/mak Bedrijfsmakelaars bemiddelde bij de verkoop. Wij feliciteren verkoper Kor van Andel en kopers Taco van Dieren en Teus-Jan van Dieren met de transactie.

Hardinxveld-Giessendam Investment

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht
Investment

DHL bouwt groenste sorteercentrum in Nederland op DistriPark Dordrecht

DHL Parcel bouwt een gloednieuw sorteercentrum op DistriPark Dordrecht. Het terrein beslaat in totaal meer dan tien voetbalvelden (44.000 m2), waarop voor DHL een sorteercentrum van 15.000 m2 wordt gebouwd. In alle fasen van de bouw, van gebruik van materialen tot en met de exploitatie, is duurzaamheid het uitgangspunt.

Lees meer
Investment

MAAT lanceert MAAT E-Mobility

Transportbedrijf MAAT richt zich met de nieuwe divisie E-Mobility op elektrische voertuigen. Directeur Arjan Maat: 'Steeds meer bedrijven willen hun wagenpark verduurzamen. Wij geloven echt in elektrificatie en gaan pionieren in een snelgroeiende markt.'

Lees meer
Investment

Kubota huurt distributiecentrum in Alblasserdam

Kubota huurt vier units in het Alblasserdam Logistics Centre van Goodman Nederland. Dit distributiecentrum ligt naast containerterminal BCTN. Hierdoor kan Kubota straks efficiënt industriële machines importeren en distribueren naar klanten in heel Noord-Europa.

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline