Investment

BUMAX opent nieuwe fabriek in Zwijndrecht

De specialist in brandwerende opslagsystemen BUMAX is verhuisd naar een nieuwe fabriek in Zwijndrecht. De nieuwe locatie biedt ruimte voor de bouw van meer en grotere brandwerende containers.

Door groei en schaalvergroting had BUMAX behoefte aan een nieuwe, ruimere locatie. De nieuwe fabriek heeft een oppervlakte van 2.000 m2. Hier is het mogelijk meer en grotere brandwerende opslagsystemen voor gevaarlijke stoffen conform de PGS 15 te bouwen. De nieuwe productielocatie voorziet zo in de groeiende vraag en is voorbereid op de toekomst.

Vanwege de corona maatregelen kon de officiële opening niet doorgaan. In plaats daarvan maakte BURO RUW deze video.

https://www.bumax.com/nl/blog

 

 

Zwijndrecht Regio nieuws Investment

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht
Regio nieuws

Schlieker vindt zichzelf opnieuw uit

Al sinds 1868 bouwt het familiebedrijf Schlieker robuuste sleepboten en onderdelen voor baggerschepen en luxueuze superjachten. Maar sinds de coronacrisis vorig jaar uitbrak maken de acht werknemers ook sloepen en zelfs elektrische veerponten. Hoe een familiebedrijf zichzelf opnieuw weet uit te vinden.

Lees meer
Investment

Holland Shipyards bouwt survey vessel Scheldestromen

Waterschap Scheldestromen heeft Holland Shipyards Group de opdracht gegeven om een nieuw hydrografisch onderzoeksschip bouwen. Het nieuwe schip, een vervanging van het huidige survey vessel, moet volgens planning eind 2021 in de vaart komen.

Lees meer
Investment

Ingenieursbureau versterkt positie in Dordrecht

KRID ingenieurs | brandveiligheid BV is overgenomen door Efectis Nederland. Het bedrijf verwacht de komende twee jaar te groeien van 50 naar 120 medewerkers. Dordrecht wordt een hub waar specialisme op brandveiligheid en engineering samenkomt. 

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline