Young Professionals

Clean RHIB voor TeamNL Zeilen

Drecht Cities – vrijdag 2 augustus presenteerde het vijfde challengeteam haar design van een clean RHIB voor TeamNL Zeilen. 

De Young Professionals hebben een schone coachboot ontworpen voor TeamNL Zeilen. Niet zomaar een boot, maar een hypermoderne RHIB die vaart op waterstof. Het challengeteam van Veth PropulsionIv-GroepOceanco en Koedood Marine Group heeft dit ontwerp in acht werkdagen ontwikkeld samen met studenten van TU Delft. Management van het Sailing Innovation Centre en het Watersportverbond willen de clean RHIB inzetten tijdens het WK zeilen (Den Haag, 2022). De volgende stap? Een prototype bouwen in de Drechtsteden! To be continued … 

Smart Industry Young Professionals

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht
Young Professionals

Big data zoekt Young Professionals

In samenwerking met Deal organiseert Metrohm-Applikon een challenge op het UpStream festival in Rotterdam. Bij deze Brainsday-challenge bedenken Young Professionals een business model voor het gebruik en de verkoop van big data.

Lees meer
Young Professionals

Innovatietraineeship voor MKB Drechtsteden

Dordrecht Academy participeert samen met Hogeschool Rotterdam in het programma ‘Innovatietraineeship’ van SIA. Een duurzame samenwerking om innovatie en talent bereikbaar te maken voor het MKB. Doet u mee? Op donderdag 26 november vertelt Daniëlle Stolk u graag meer tijdens een online informatiebijeenkomst van 16.00 – 17.00 uur. 

Lees meer
Young Professionals

Lancering Young Maritime Board

Op vrijdag 25 september lanceerde wethouder Barbara Kathmann de Young Maritime Board. De Young Maritime Board bestaat uit bestuursleden van diverse netwerkinitiatieven voor maritieme jong professionals in de Rotterdamse regio. Collectief zullen zij een bijdrage leveren aan het Rotterdam Maritime Capital of Europe programma.

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline