MKB

Dag van de Ondernemer Sliedrecht 2020

Wethouders Piet Vat en Ton Spek verrasten op vrijdag 15 november vorig jaar vier Sliedrechtse ondernemers met de titel 'Bedrijf van het jaar'. Get Healthy, Vlot Logistics en Verhuizingen, The Hub Company en Melson Groep ontvingen op deze nationale Dag van de Ondernemer een bokaal en een bos bloemen. De Dag van de Ondernemer wordt dit jaar gehouden op 20 november 2020.

Sliedrecht telt veel mooie bedrijven. De gemeente zet deze graag in het zonnetje met de verkiezing voor dé ondernemer van Sliedrecht in verschillende categorieën:

  • starter
  • MVO
  • innovatief
  • en duurzaamheid

U kunt uw eigen onderneming voordragen, maar het is ook mogelijk om een onderneming voor te dragen. De inzendtermijn loopt van 10 september tot 10 november 2020 en zal worden beoordeeld door een kundige lokale jury bestaande uit verschillende disciplines. De jury wordt op korte termijn bekend gemaakt. 

Download hier het aanmeldformulier.

MKB

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht
MKB

Studenten helpen regionale ondernemers met online ondernemen

Vanaf donderdag 3 december kunnen regionale MKB-ondernemers via www.mijndigitalewerkplaats.nl gratis ondersteuning krijgen op het gebied van online ondernemen. De lancering van de site markeerde de officiële aftrap van het platform Mijn Digitale Werkplaats (MDW) Drechtsteden. In dit bijzondere project helpen mbo- en hbo-studenten de ondernemers met bijvoorbeeld online marketing, sociale media, webshops of zoekmachineoptimalisatie. Zij worden hierin bijgestaan door expertbedrijven uit de regio.

Lees meer
MKB

MKB-Katalysatorfonds steunt ontwikkeling prototype datalogger maritieme industrie Drechtsteden

MSA-Service B.V. uit Hardinxveld-Giessendam heeft een bijdrage ontvangen uit het MKB-katalysatorfonds Drechtsteden. Het elektrotechnisch automatiseringsbedrijf gebruikt deze cofinanciering voor de ontwikkeling van een prototype datalogger voor de maritieme industrie. Deze datalogger, genaamd Multiped, is zowel geschikt voor kleine werktuigen als grote installaties.

Lees meer
MKB

Waarom Papendrechtse ondernemers in crisistijd de problemen juist voor zijn

Papendrecht kende sinds de uitbraak van corona geen faillissementen, en dat is niet toevallig. Ondernemers in de gemeente durven zich kwetsbaar op te stellen als het er op aan komt en zijn zo de problemen te slim af.

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline