Smart Industry

Deal brengt Smart Industry Region in beeld

Bekijk hier de vierde en laatste aflevering van de Smart Industry serie. In de video laten bedrijven uit de Drechtsteden hun innovatiekracht zien. De regio vertegenwoordigt een van de sterkste hightech clusters van Europa.

De video 'We are Drecht Cities, Smart Industry Region' toont het unieke karakter van zeven Drechtsteden waar praktische innovatiekracht zorgt voor nieuwe business. De Drechtsteden vertegenwoordigt één van de sterkste hightechclusters van Europa. Een pragmatische aanpak en de aanwezigheid van een uniek eco-systeem zijn de motor tot succes.

In 2020 zijn er al drie unieke profiel video’s gemaakt om de Smart Industry in de Drechtsteden in de spotlight te zetten. Dit drieluik over Smart Engineering, Smart Maintenance en Smart Manufacturing is in samenwerking met het lokale bedrijfsleven gemaakt. Iv-Groep, De Waal Machinefabriek, Focus-On en Valk Welding openden hun deuren voor een unieke kijk in hun dagelijkse werkzaamheden.

Alle bedrijven dank voor jullie medewerking: Van der Wees Transport, Duurzaamheidsfabriek, Kooiman Marine Groep, Damen Shipyards, Rubber Design, Bakker Sliedrecht, Valk Welding, Focus-On Vof, Boskalis, GKN Fokker, Oceanco, HighEye, Van den Herik Sliedrecht, Safeway Gangway, Royal IHC en alle anderen.

Ook investeren in de Drecht Cities? Neem contact op met Menno Bijnagte.

Smart Industry

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht
Smart Industry

10XL ontwikkelt unieke 3D printkop

10XL ontwikkelt met een subsidie van het MKB-Katalysatorfonds een prototype voor een nieuwe, unieke printkop voor op een bestaande 3D-printerrobotarm. De printkop, genaamd Platform 360, wordt draaibaar en krijgt geïntegreerde koeling, verwarming en aandrukmechanisme, waarmee met een verbeterde kwaliteit en verhoging van de snelheid geprint kan worden.

Lees meer
Smart Industry

Duits-Nederlands technologiepact ondertekend

Duitsland en Nederland intensiveren hun samenwerking als innovatiepartners. Op 21 januari is het innovatie- en technologiepact virtueel ondertekend. Het pact gaat over prioritaire thema's als de energietransitie, zorg, mobiliteit en smart industry.

Lees meer
Smart Industry

Drecht Cities Smart Industry - Smart Engineering

Iv-Groep laat u kennismaken met Smart Engineering in de Drechtsteden. De Drechtsteden zijn koploper in next level engineering solutions. Zie hoe in opdracht van Hillebrand, Dura Vermeer en Gemeente Dordrecht de iconische Prins Clausbrug in Dordrecht wordt ontworpen. 

Zie: Smart Industry Region - Smart Engineering

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline