Deal Drecht Cities

Deal Drecht Cities en InnovationQuarter versterken acquisitiesamenwerking in de Drechtsteden

Op 17 april 2020 tekenden Deal Drecht Cities en InnovationQuarter tijdens een videoconferentie een overeenkomst om hun samenwerking en rolverdeling met betrekking tot de acquisitie van (buitenlandse) bedrijven naar de Drechtsteden te bestendigen. Met als doel om gezamenlijk efficiënter en effectiever bedrijven naar de Drechtsteden te halen en/of te behouden.

In de Drechtsteden zijn twee organisaties actief met het aantrekken van (buitenlandse) bedrijven: InnovationQuarter als regionale ontwikkelingsmaatschappij voor Zuid-Holland en Deal als marketing & acquisitie organisatie van de Drechtsteden. Op afstand tekenden Martin Bloem (Directeur Deal Drecht Cities) en Chris van Voorden (Hoofd Internationaliseren InnovationQuarter) in het bijzijn van Wethouder Maarten Burggraaf (namens de Drechtsteden) de overeenkomst om de al langer lopende samenwerking tussen beide organisatie op acquisitie te optimaliseren en officieel vast te leggen.

In de overeenkomst is uitgewerkt hoe de samenwerking en rolverdeling tussen de twee organisaties op het gebied van aantrekken en accountmanagement van (buitenlandse) bedrijven eruit ziet. Hierbij wordt ook aandacht besteed aan een transparante afstemming met ambtelijke vertegenwoordigers van de Drechtsteden.

Wethouder Maarten Burggraaf: 'Ons loket is open, we ondersteunen bedrijven bij wat de situatie nu vraagt maar kijken en werken ook verder naar wat nodig is voor een sterke toekomst. Ik ben daarom verheugd dat Deal en InnovationQuarter vandaag hun samenwerking officieel hebben bevestigd door het ondertekenen van deze overeenkomst. Juist door sterke samenwerkingen als dit kunnen we nog meer toegevoegde waarde en impact leveren voor bedrijven en daarmee de sociaal economische positie voor stad en regio sterker maken.'

Acquisitie InnovationQuarter Deal Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht
Deal Drecht Cities

Deal Drecht Cities en Havenbedrijf Rotterdam zetten samenwerking voort

Havenbedrijf Rotterdam en Deal Drecht Cities verlengen de huidige samenwerking met vier jaar tot 2023. Hiervoor hebben Danny Levenswaard, director Breakbulk Havenbedrijf Rotterdam, en Martin Bloem, directeur Deal samen een nieuwe overeenkomst ondertekend voor de voortzetting van de gezamenlijke economische promotie en acquisitie in de Drechtsteden. Het doel is meer bedrijven naar onder andere de Dordtse Zeehaven te begeleiden met focus op bedrijven in de maritieme en logistieke sector.

Lees meer
Deal Drecht Cities

Drechtsteden zet samenwerking met Deal en Economic Development Board voort

De Drechtstedengemeenten verlengen de samenwerking met Deal Drecht Cities tot en met 2023. Eind 2019 liepen de afspraken met Deal af. Dinsdag 14 januari ondertekenden de Drechtstedengemeenten en Deal een nieuwe samenwerkingsovereenkomst voor vier jaar.

Lees meer
Deal Drecht Cities

Bestuur Deal wil portalfunctie regio vormgeven

Deal geeft de komende jaren nog meer prioriteit aan samenwerking met werkgevers in de regio.

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline