Smart Industry

Drecht Cities Smart Industry - Smart Manufacturing

Drecht Cities Smart Industry - Smart Manufacturing 

Valk Welding en De Waal Machinefabriek laten u kennismaken met Smart Manufacturing in de Drechtsteden. Ook aansluiten bij dé Smart Industry regio van Nederland? Deal Drecht Cities helpt u graag aan een geschikte locatie. Bekijk hier de video

De Drechtsteden staan bekend om toegepaste innovatie. Onze bedrijven werken met ‘state of the art’ techniek. Zo bouwen wij wat de toekomst van ons vraagt. Slimme innovaties en superieure uitvoering zijn onze kracht. Een pragmatische aanpak en talent voor teamwork en samenwerking leveren innovaties met wereldwijde impact. Join us! Neem contact op met Menno Bijnagte. Welcome to the Drecht Cities Smart Industry Region.

Bekijk hier de video Smart Manufacturing

Smart Industry

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht
Smart Industry

Het MKB-Katalysatorfonds bestaat 5 jaar

Een feestelijk moment. Het MKB-Katalysatorfonds bestaat deze maand 5 jaar. Met speerpunten als duurzaam varen, delta technologie en slimme maakindustrie heeft het fonds de afgelopen periode bijgedragen aan het versnellen van innovatie in de (maritieme) maakindustrie in de regio Drechtsteden.

Lees meer
Smart Industry

Eerste klant MKB 3D print-oplossing voor fieldlab RAMLAB

Fieldlab RAMLAB en Valk Welding hebben een maatwerk lasrobot met bijbehorende software verkocht aan Vallourec. Deze multinational in de olie- en gasindustrie kan nu zelf zijn eigen metalen buisonderdelen printen. RAMLAB wil 3D-metaalprinten toegankelijk maken voor alle (mkb-)productielocaties.

Lees meer
Smart Industry

Kick-off Technohub Smart Metrology & Manufacturing Drechtsteden

Het project Technohub Smart Metrology & Manufacturing is van start. Verschillende bedrijven en onderwijsinstellingen uit de Drechtsteden gaan samen met de Duurzaamheidsfabriek kennis bundelen en innoveren op het gebied van bigdata, digitalisering, cobotisering en virtualisering.

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline