Investment

Goodman start bouw in Alblasserdam

Australische vastgoedontwikkelaar Goodman start deze zomer met de bouw van een 66.000 m² groot distributiecentrum. De nieuwbouw verrijst vlak naast de BCTN containerterminal in Alblasserdam.

Dit snelgroeiend containertransferium staat in directe verbinding met de haven van Rotterdam. Een succesvolle samenwerking tussen Goodman, Deal Drecht Cities en de gemeente Alblasserdam, met als belangrijke pluspunten werkgelegenheid, duurzaamheid en versterking van de logistiek-maritieme regiofunctie.

Meer informatie: https://bctn.nl/wp-content/uploads/2020/07/20200703105327872.pdf

 

Logistiek Investment

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht
Investment

Eerste paal geslagen van distributiecentrum Crocs

Op 3 juni 2020 werd het officiële startsein gegeven voor de bouw van het grootste distributiecentrum van Crocs in Europa. De bekende Amerikaanse producent van schoenen, sandalen en klompen zal 35.000m2 afnemen op het nieuwe logistieke bedrijventerrein langs de snelweg A16.

Lees meer
Investment

Den Breejen Shipyard breidt uit in Hardinxveld-Giessendam

Den Breejen Shipyard (DBS) heeft het noordelijke deel van de gemeentehaven Boven-Hardinxveld en een deel van het haventerrein gekocht. 

Lees meer
Investment

High Eye vestigt in Dordrecht

High Eye verhuist van Lexmond naar het bedrijventerrein Amstelwijck-West in Dordrecht. Het innovatieve bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van autonome helikopters voor industrieel gebruik. De nieuwe locatie biedt ruimte voor het opschalen van productie, R&D en testen. 

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline