Acquisitie

Internationaal netwerken tijdens SMM 2021

Het online matchmakingprogramma van SMM 2021 was een succes. Acquisitie Manager René Beute: 'Ondanks dat de fysieke beurs werd afgelast, konden we zo toch ons internationale maritieme netwerk uitbreiden.'

2 t/m 5 februari 2021 stond in het teken van het internationale online matchmakingprogramma van SMM 2021. De fysieke beurs in Hamburg werd afgelast vanwege corona en ging digitaal. René Beute: 'Zo konden we toch ons internationale maritieme netwerk uitbreiden en dé bedrijven spreken met interesse in de Drechtsteden en Rotterdam. Met onze partners kijken we uiteraard uit naar SMM2022 in Hamburg om onze internationale relaties weer 'live' te ontmoeten.'

Deal heeft gesprekken gevoerd met bijna 20 bedrijven uit Noord- en West Europa. Met twee van deze bedrijven wordt de interesse verder verkend. De organisatie door Maritmatch was uitstekend, waarbij dank uit gaat naar de Kamer van Koophandel, die ervoor heeft gezorgd dat Nederlandse bedrijven gratis konden deelnemen.

SMM Hamburg zal naar verluidt op 6 t/m 9 september 2022 plaatsvinden in haar fysieke vorm.

Acquisitie event Event Investment

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht
Investment

Creon Online koopt bedrijfspand van Bouwonderneming Stout

Creon Online koopt het fraaie bedrijfs-/kantoorpand met buitenterrein aan de Kade 32-34 te Hardinxveld-Giessendam.

Lees meer
Investment

Groen licht voor nieuwbouw Dolderman

Motorenleverancier en scheepswerf Dolderman startte in de week van 22 november met de bouw van zijn nieuwe bedrijfscomplex aan de 2e Merwedehaven in Dordrecht.

Lees meer
Investment

Kühne + Heitz Holland BV en Bdairy BV huren kantoorruimte in Dordrecht

In multi tenant gebouw Wilgenbos 14-20 aan de rand van het centrum van Dordrecht heeft Q Makelaars Bedrijfshuisvesting ca. 1.600 m2 kantooroppervlakte verhuurd in opdracht van Bouwconsulting te Vught.

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline