Acquisitie

Internationaal netwerken tijdens SMM 2021

Het online matchmakingprogramma van SMM 2021 was een succes. Acquisitie Manager René Beute: 'Ondanks dat de fysieke beurs werd afgelast, konden we zo toch ons internationale maritieme netwerk uitbreiden.'

2 t/m 5 februari 2021 stond in het teken van het internationale online matchmakingprogramma van SMM 2021. De fysieke beurs in Hamburg werd afgelast vanwege corona en ging digitaal. René Beute: 'Zo konden we toch ons internationale maritieme netwerk uitbreiden en dé bedrijven spreken met interesse in de Drechtsteden en Rotterdam. Met onze partners kijken we uiteraard uit naar SMM2022 in Hamburg om onze internationale relaties weer 'live' te ontmoeten.'

Deal heeft gesprekken gevoerd met bijna 20 bedrijven uit Noord- en West Europa. Met twee van deze bedrijven wordt de interesse verder verkend. De organisatie door Maritmatch was uitstekend, waarbij dank uit gaat naar de Kamer van Koophandel, die ervoor heeft gezorgd dat Nederlandse bedrijven gratis konden deelnemen.

SMM Hamburg zal naar verluidt op 6 t/m 9 september 2022 plaatsvinden in haar fysieke vorm.

Acquisitie event Investment Event

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht
event

Denk mee over de toekomst van Hendrik-Ido-Ambacht

De Week van de Omgevingsvisie gaat van start. Inwoners, maatschappelijke organisaties en partners zijn uitgenodigd om van 5 tot 13 februari mee te denken over de ruimtelijke ontwikkeling van Hendrik-Ido-Ambacht.

Lees meer
Event

Ideecafé Nederlandse Superjachtbouw

Op 21 januari organiseren Maritime Delta, Netherlands Maritime Technology en de Rotterdam Maritime Services community een ideecafé over de Nederlandse Superjachtbouw. Er is in het bijzonder aandacht voor het maritieme cluster in Zuid-Holland.

Lees meer
Event

Lancering zakelijk Regionaal Energieloket

Voor alle informatie over verduurzamen kunnen ondernemers binnenkort terecht bij het zakelijk Regionaal Energieloket. Het loket wordt gelanceerd op 11 februari van 16 tot 17 uur tijdens het Werkgevers Drechtsteden webinar: Het verdienmodel van zonnepanelen.

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline