Investment

Kühne + Heitz Holland BV en Bdairy BV huren kantoorruimte in Dordrecht

In multi tenant gebouw Wilgenbos 14-20 aan de rand van het centrum van Dordrecht heeft Q Makelaars Bedrijfshuisvesting ca. 1.600 m2 kantooroppervlakte verhuurd in opdracht van Bouwconsulting te Vught.

De nieuwe huurders voor de begane grond en deels voor de eerste verdieping zijn de wereldwijde voedseldistributeur Kühne + Heitz Holland BV en zuivelorganisatie Bdairy BV. Met de huidige huurders op de eerste verdieping zijn contracten aangepast en verlengd om een optimale invulling te realiseren. Met deze transacties is het kantoorgebouw weer voor 100% verhuurd.

In totaal bedraagt het kantoorgebouw Wilgenbos ca. 4.800 m2 VVO verdeeld over 4 kantoorlagen. Tevens bevindt zich op de locatie een parkeerkelder (exclusief voor de huurders) en parkeerfaciliteiten voor de deur. De 3e en 4e verdieping wordt door EGM Architecten gehuurd. 

Kantoorgebouw Wilgenbos is gelegen op het scharnierpunt van de historische binnenstad, de Oude Maas en de markante Dordtse spoorhefbrug, een zeer prominente plek dus. Alles is binnen handbereik: het NS-station, bushalte, gratis parkeerplaatsen aan de Weeskinderendijk, winkelcentrum Maasplaza, de haven en het stadscentrum. Dit alles maakt het kantoorgebouw Wilgenbos tot een van de prettigste kantoorlocaties van Dordrecht.

Wij wensen de nieuw gekomen huurders Kuhne + Heitz Holland en Bdairy al het goede toe op hun nieuwe locatie.

Investment
Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht
Investment

Klein Units koopt kavel op bedrijventerrein Dordtse Kil 3

Klein Units uit Staphorst heeft op bedrijventerrein Dordtse Kil 3 een kavel bouwgrond gekocht ter grootte van ca. 13.128 m2. Op de kavel zal een bedrijfscomplex worden gerealiseerd, bestaande uit kantoorruimte en bedrijfsruimte. Het terrein rondom de opstallen zal volledig worden verhard.

Lees meer
Investment

Creon Online koopt bedrijfspand van Bouwonderneming Stout

Creon Online koopt het fraaie bedrijfs-/kantoorpand met buitenterrein aan de Kade 32-34 te Hardinxveld-Giessendam.

Lees meer
Investment

Groen licht voor nieuwbouw Dolderman

Motorenleverancier en scheepswerf Dolderman startte in de week van 22 november met de bouw van zijn nieuwe bedrijfscomplex aan de 2e Merwedehaven in Dordrecht.

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline