Drechtsteden

KIVI organiseert avond met Adriaan Geuze over politieke ambities realiseren in het regionale landschap

Op 18 oktober organiseert de KIVI een presentatie met het thema: hoe kan men alle politieke ambities op klimaatbeleid en energiegebied, woningbouw en landbouw in het regionale landschap het beste kan realiseren?

KIVI Kring Drechtsteden is een onderdeel van een vereniging van ingenieurs in diverse sectoren en heeft al ruim 17 jaar als doel maatschappelijke thema’s met technisch of bedrijfskundig tintje te presenteren en te bespreken en bediscussiëren. 

Spreker op deze avond is Adriaan Geuze, met ruim 35 jaar ervaring als landschapsarchitect en is oprichter en directeur van de drie vestigingen van West 8 in Rotterdam, Noord Amerika en Brussel. Geuze wordt internationaal geprezen om zijn grensverleggende stedenbouwkundige, landschappelijke en infrastructurele projecten in binnen- en buitenland en ontving samen met West 8 meer dan honderd onderscheidingen.

Sinds 2012 is Geuze buitengewoon hoogleraar landschapsarchitectuur aan Wageningen University & Research. In 2015 werd hij benoemd tot lid van de Akademie van Kunsten van de KNAW, en sinds 2020 is Geuze buitengewoon lid van de NVTL (Nederlandse Vereniging voor Tuin- en Landschapsarchitectuur). Hij geeft frequent lezingen en doceert aan instituten wereldwijd.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor geïnteresseerden in het thema landschapsarchitectuur op het raakvlak van politiek en deze regio.

 

Datum: 18 oktober

Locatie: Wantijpaviljoen, Wantijpark Dordrecht

Aanvang: 18:00 uur met een drankje, om 19.00 uur wordt het diner genuttigd en om 20.00 uur start de interactieve presentatie en duurt tot maximaal 22.00 uur

Aanmelden: via rondolstra@hotmail.com

Drechtsteden

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht
Drechtsteden

The Daily Deal 22-09-2021

In deze nieuwsbrief: Steel Shape Cutters en LGI Nederland vestigen in Dordrecht, nieuwe ICT opleidingen van start, Team Deal aan de slag voor de Waterway Cleanup. De ZED-hub komt aan bod tijdens de CEDA Dredging Days. En ZIE2021, Europort Rotterdam en Smart City Next komen eraan.

Lees meer
Drechtsteden

HBO Drechtsteden start met twee nieuwe ICT-gerelateerde cursussen in het kader van Leven Lang Ontwikkelen

Op 15 november 2021 start, in samenwerking met Cyber Netwerk Drechtsteden en Microsoft partner Cyber7, de cursus Cyber Security Fundamentals. Er gaat bijna geen dag voorbij of we lezen wel iets in de media over cybercrime.

Lees meer
Drechtsteden

Themajaar 600 jaar Elisabethsvloed officieel van start

Op 2 juli 2021 is het themajaar '600 jaar Elisabethsvloed' officieel van start gegaan met De Grote Feestelijke Reddingsdag van de Redders van Dordt. Leerlingen uit groep 6 gingen met zelfgebouwde vlotten de rivier het Wantij op om evacués in veiligheid te brengen. 

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline