Investment

Klein Units koopt kavel op bedrijventerrein Dordtse Kil 3

Klein Units uit Staphorst heeft op bedrijventerrein Dordtse Kil 3 een kavel bouwgrond gekocht ter grootte van ca. 13.128 m2. Op de kavel zal een bedrijfscomplex worden gerealiseerd, bestaande uit kantoorruimte en bedrijfsruimte. Het terrein rondom de opstallen zal volledig worden verhard.

Klein Units heeft de locatie verworven voor uitbreiding van haar bedrijfsactiviteiten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Staphorst en Dordrecht zal de tweede satellietvestiging worden van het bedrijf. De andere satellietvestiging is gelegen in Nijkerk.

"De keuze voor Dordrecht als tweede satellietvestiging is gemaakt vanwege de gunstige geografische ligging. Vanuit Dordrecht hebben we een perfecte uitvalbasis naar Rotterdam en naar de regio Brabant. Met drie locaties kunnen we zo het grootste gedeelte van Nederland bedienen", aldus Klaas Klein, directeur van Klein Units.

Sinds mei 2020 is Klein Units al in Dordrecht gevestigd, op een tijdelijke locatie bij één van haar klanten. Door zich al in Dordrecht te vestigen, vooruitlopend op het gereed komen van de nieuwbouw, kan er alvast een lokaal relatienetwerk worden opgebouwd.

Klein Units is actief op het gebied van verhuur en verkoop van nieuwe en gebruikte units voor tijdelijke huisvesting. Daarbij richten ze zich primair op het leveren van units t.b.v. de bouw, industrie, scholen, kantoren en wonen. Klein Units is oorspronkelijk opgericht in 1989 in Staphorst.

Ooms Makelaars Bedrijshuisvesting, partner in Dynamis, trad in deze transactie op namens de ROM-D (Regionale OntwikkelingsMaatschappij Drechtsteden)

Investment

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht
Investment

Creon Online koopt bedrijfspand van Bouwonderneming Stout

Creon Online koopt het fraaie bedrijfs-/kantoorpand met buitenterrein aan de Kade 32-34 te Hardinxveld-Giessendam.

Lees meer
Investment

Groen licht voor nieuwbouw Dolderman

Motorenleverancier en scheepswerf Dolderman startte in de week van 22 november met de bouw van zijn nieuwe bedrijfscomplex aan de 2e Merwedehaven in Dordrecht.

Lees meer
Investment

Kühne + Heitz Holland BV en Bdairy BV huren kantoorruimte in Dordrecht

In multi tenant gebouw Wilgenbos 14-20 aan de rand van het centrum van Dordrecht heeft Q Makelaars Bedrijfshuisvesting ca. 1.600 m2 kantooroppervlakte verhuurd in opdracht van Bouwconsulting te Vught.

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline