Investment

Maat Logistiek breidt uit in Zwijndrecht

Maat Logistiek breidt de vestiging aan de Lindtsedijk 60 in Zwijndrecht uit met twee loodsen.

In 2020 nam het bedrijf het grootste gedeelte van het complex al in gebruik met de loodsen 2,3 en 4. Met ingang van 1 januari 2022 worden loods 1 en 5 daaraan toegevoegd. 

Maat Logistiek heeft in zijn totaliteit nu de beschikking over ca. 10.500 m² bedrijfs- / opslagruimte, ca. 500 m² kantoorruimte en ca. 10.000 m² groot verhard buitenterrein. De bedrijfshallen worden aangewend voor opslagdoeleinden voor derden en beschikken over meerdere 10-tons bovenloopkranen en over 10-tons vloerbelasting.

 

Investment
Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht
Investment

ROM-D helpt Peute Group vestigen in Alblasserdam

Peute Group vestigt zich in Alblasserdam. Dudok ontwikkelt deze nieuwbouw voor Peute Group en het kavel is verkregen door tussenkomst van Regionale ontwikkelingsmaatschappij Drechtsteden (ROM-D). 

Lees meer
Investment

PIER14 is het nieuwste bedrijventerrein voor nautisch Nederland

Met prachtig zicht op de drukste waterweg van Nederland wordt het bedrijventerrein PIER14 in Zwijndrecht ontwikkeld, een ultieme vestigingslocatie voor nautische organisaties. Op 78.000 M2 aan havengebied wordt een plek vol bedrijvigheid en rijke geschiedenis wordt volledig getransformeerd in een nautische toplocatie.

 

Lees meer
Investment

Metalura vestigt zich in bedrijfshallen in Alblasserdam

Metalura B.V. breidt uit met vier bedrijfshallen gelegen aan de Staalindustrieweg 34-40 op bedrijventerrein Hoogendijk in Alblasserdam. Met deze nieuwbouw bedrijfslocatie naast haar huidige vestiging verdubbelt Metalura B.V haar productiecentrum.

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline