Logistiek

Medipoint breidt uit in Zwijndrecht

Medipoint huurt 12.249m2 extra logistieke bedrijfsruimte in Zwijndrecht. Medipoint is een van de grootste aanbieders van zorg- en welzijnsproducten in Nederland. De nieuwe bedrijfsruimte wordt gebruikt voor distributie, opslag en assemblage van revalidatiehulpmiddelen.

Medipoint B.V. heeft een langdurige huurovereenkomst gesloten voor de huur van een logistiek bedrijfscomplex aan de Mandenmakersstraat 1a te Zwijndrecht. Het gehuurde omvat ca. 12.249 m2 logistieke bedrijfsruimte, ca. 1.550 m2 kantoorruimte, ca. 4.212 m2 verhard buitenterrein alsmede 35 gemarkeerde parkeerplaatsen.

Medipoint B.V. is al sinds 2017 in het complex gevestigd en huurde al ca. 4.205 m2 logistieke bedrijfsruimte. Door het vertrek van een andere huurder binnen het complex, heeft Medipoint de kans aangegrepen om de gehuurde ruimte structureel uit te breiden, waardoor de mogelijkheid ontstond om twee vestigingen samen te voegen.

Medipoint is een van de grootste aanbieders van zorg- en welzijnsproducten in Nederland. Het bedrijf heeft winkels en uitleenpunten verspreid over het hele land en werkt samen met o.a. gemeenten en zorgverzekeraars. Medipoint zal de bedrijfsruimte onder andere aan gaan wenden voor de distributie, opslag, assemblage, reparatie en reiniging van revalidatiehulpmiddelen.

Ooms Makelaars, partner in Dynamis, vertegenwoordigde verhuurder Berckheijde Private Investors Fund C.V. bij de totstandkoming van deze transactie, in collegia samenwerking met Basis Bedrijfshuisvesting.

Zwijndrecht Logistiek

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht
Logistiek

Containertransferium Alblasserdam groeit als kool

De binnenvaartoverslag op de containerterminal van BCTN in Alblasserdam is in zes jaar tijd gegroeid naar 100.000 containers. De terminal draagt hiermee bij aan een betere bereikbaarheid van de Rotterdamse haven en is bovendien een trekpleister voor regionale bedrijvigheid.

Lees meer
Logistiek

Slim samenwerken in de Drechtsteden

Bedrijven uit de Drechtsteden zijn over de hele wereld actief. Met de nodige uitdagingen. Denk aan toeleverketens en inkoop, human capital, duurzaamheid en digitalisering. De EDB zet zich daarom in voor slim samenwerken door resources te delen. We starten met shared warehousing en logistics en zijn op zoek naar matches tussen bedrijven. Uw bedrijf heeft misschien ruimte over en het andere bedrijf heeft juist een tekort.

Lees meer
Logistiek

Eigen waterstoftankstation voor DistriPark Dordrecht

Bij de entree van DistriPark Dordrecht langs de A16 komt een waterstoftankstation. Rik van der Linden, wethouder duurzaamheid: ‘Dit is weer een mooie stap op weg naar schoon vervoer en een energieneutraal Dordrecht in 2050.' 

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline