MKB

MKB dag Dordrecht 20 november 2020

Momenteel hebben we te maken met een crisis die de volksgezondheid schaadt en ons dagelijkse leven ontregelt. Juist om die reden willen wij jou als ondernemer een lach op je gezicht geven en je graag uitnodigen om op 20 november onze positieve ontbijtsessie bij te wonen.

We moeten zoveel mogelijk thuisblijven en als we wel naar buiten gaan, houden we afstand. Zaken als boodschappen doen, op visite bij opa en oma, een hapje eten met vrienden of het bezoeken van een evenement, zijn niet meer vanzelfsprekend of gewoonweg onmogelijk.

Laat je vanachter je computer, op je werk of vanuit huis, inspireren door Jan Jaap van der Wal en geniet tijdens deze sessie van een heerlijk ontbijt* wat aan je deur bezorgd wordt.

https://mkbdagdordrecht.nl/programma/

Dordrecht MKB

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht
MKB

Innovatietraineeship voor MKB Drechtsteden

Dordrecht Academy participeert samen met Hogeschool Rotterdam in het programma ‘Innovatietraineeship’ van SIA. Een duurzame samenwerking om innovatie en talent bereikbaar te maken voor het MKB. Doet u mee? Op donderdag 26 november vertelt Daniëlle Stolk u graag meer tijdens een online informatiebijeenkomst van 16.00 – 17.00 uur. 

Lees meer
MKB

Kick-off virtueel Navingo Career-event 2020 succesvol

Twee dagen gevuld met talkshows, skill-sessies en presentaties van bedrijven en kennisinstellingen gaven vorm aan de digitale editie van het Navingo Career Event. Deelnemers kijken terug op een geslaagde 14e editie, waarbij via het Virtuele Event Platform van Offshore Energy kennis en informatie over de maritieme, offshore en energiesector gedeeld werd.

 
 
Lees meer
MKB

Bedrijfsbezoek college Alblasserdam

Het college van Alblasserdam bezoekt lokale glasspecialist Metalura B.V. 

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline