Sliedrecht

Nieuw kantoor voor Baggerbedrijf De Boer

Baggerbedrijf De Boer-Dutch Dredging verhuist eind dit jaar naar het voormalige Rabobank-pand in Sliedrecht. Naast de zestig kantoormedewerkers van De Boer, nemen ook de medewerkers van dochteronderneming Van der Waal uit Papendrecht hun intrek in het pand.

'We zijn nu in diverse locaties aan het Dr. Langeveldplein gevestigd', licht Kees van de Graaf, managing director van Baggerbedrijf De Boer toe. 'We waren al wat langer op zoek naar een pand waar we met z’n allen bij elkaar, efficiënter en plezieriger zouden kunnen werken. Voor de begeleiding daarbij hebben we Hans van Andel van Waltmann Bedrijfshuisvesting gevraagd. Hij kwam met deze oplossing, die heel goed aansluit bij wat wij willen.'

Ruimte over
De verhuizing naar het voormalige Rabobank-pand aan het Bonkelaarplein 25 in Sliedrecht staat gepland voor eind dit jaar. Het ongeveer 3.000 vierkante meter grote pand biedt ruimte voor zowel de zestig kantoormedewerkers van De Boer, als voor de medewerkers van dochteronderneming Van der Waal uit Papendrecht. Van de Graaf: 'Ik denk dat we dan nog wel wat ruimte overhouden. Wellicht gaan we die als kleinere flexibele kantoorruimtes verhuren. Dat onderzoeken we nog.' In totaal werken er bij het meer dan zestig jaar oude bedrijf zo’n 230 medewerkers; grotendeels aan boord van de uit tientallen schepen, zoals sleephopperzuigers, peil- en sleepboten, bestaande vloot.

Waltmann Bedrijfshuisvesting
De Boer heeft het pand aangeschaft na bemiddeling van Waltmann Bedrijfshuisvesting. Waltmann is een makelaarskantoor actief in bedrijfsonroerend goed in de gehele regio Drechtsteden. Het kantoor is gevestigd in het centrum van Dordrecht. Het aanbod bestaat uit bestaande bouw en nieuwbouw van bedrijfsruimte in de regio. Ze verkopen, verhuren, taxeren, begeleiden bij koop en huur en geven advies aan iedere ondernemer. Van klein tot groot, alhoewel ze gespecialiseerd zijn in MKB.

Sliedrecht Investment

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht
Investment

Steel Shape Cutters B.V. vestigt in Dordrecht

Steel Shape Cutters BV (SSC) vestigt zich in Dordrecht. Dit nieuwe technologiebedrijf is gespecialiseerd in het 3D-profileren van grote stalen buizen, profielen en kokers. Directeur Peter Staat: ‘Wij willen volledig geautomatiseerd gaan werken met de inzet van snijrobots. Er zijn reeds twee machines besteld.’ SSC hoopt medio juni operationeel te zijn.

Lees meer
Investment

Nieuw distributiecentrum op DistriPark Dordrecht

Vastgoedontwikkelaars Proptimize en Built to Build starten met de bouw van een nieuw distributiecentrum langs de A16 op DistriPark Dordrecht: het A16 Cargo Center. Het complex beslaat ruim 31.000m2 en wordt in maart 2022 opgeleverd.

Lees meer
Investment

Eerste paal geslagen op bedrijventerrein Ambachtsezoom

Een feestelijk moment: de bouw van het eerste circulaire bedrijvenpark van Nederland is nu officieel van start. Wethouder André Flach en Arjan van de Graaf van Prohuis BV hebben de allereerste paal geslagen. Flach: 'Op Ambachtsezoom is veel aandacht voor energie, water, biodiversiteit, luchtkwaliteit en natuurlijk de mens. Dat is bouwen voor de toekomst.'

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline