Dordrecht

Nieuw mengbordes voor Quartzline

Quartzline, producent van gietvloeren en coatings, te Dordrecht neemt binnenkort een nieuw mengbordes in gebruik. Het nieuwe mengbordes is medio november operationeel. Na oplevering van het nieuwe mengbordes, start Quartzline direct aansluitend met de bouw van een tweede mengbordes om zo de productiecapaciteit verder te kunnen vergroten.

Dit volledig geautomatiseerde mengbordes bestaat uit een disolver en vier mengkuipen in klaverblad opstelling. Het mengbordes heeft een capaciteit van vijf tons productie batchen van gietvloer of coating. De computergestuurde toevoer van grondstoffen zoals harsen, pigmenten, vulstoffen en additieven zorgt voor een gecontroleerd proces dat een constante kwaliteit waarborgt. 

 

https://www.quartzline.nl/

Dordrecht Quartzline

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht
Dordrecht

Dordts bedrijf ELCEE verhuist naar DistriPark Dordrecht

Het Dordtse bedrijf ELCEE verhuist naar DistriPark Dordrecht. Het verruilt zijn huidige huisvesting op Dordtse Kil I voor het nieuwe logistieke bedrijventerrein in Dordrecht. Borghese Logistics uit Nijkerk gaat de logistieke ruimte aan ELCEE verhuren.

 

Lees meer
Dordrecht

MKB dag Dordrecht 20 november 2020

Momenteel hebben we te maken met een crisis die de volksgezondheid schaadt en ons dagelijkse leven ontregelt. Juist om die reden willen wij jou als ondernemer een lach op je gezicht geven en je graag uitnodigen om op 20 november onze positieve ontbijtsessie bij te wonen.

Lees meer
Dordrecht

Helft van kavels op logistiek bedrijventerrein DistriPark Dordrecht uitgegeven

Van de ruim 67 hectare op DistriPark Dordrecht is op dit moment 50% uitgegeven. De bouw van het eerste pand startte afgelopen zomer en nog eens twee bedrijven beginnen de aankomende maanden met de bouwwerkzaamheden.

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline