Superyachts

Oceanco levert grootste motorjacht Infinity op

​​Oceanco kondigt de levering aan van Infinity, een 117m/384ft motorjacht met een exterieur door Espen Øino International en een eigentijds interieur door Sinot Yacht Architecture & Design en David Kleinberg Design Associates. Ze is Oceanco's grootste motorjacht tot nu toe en het grootste jacht ooit gebouwd in Nederland.


Het jacht met zeven dekken heeft elegante binnen- en buitenruimtes, accommodatie voor maximaal 16 gasten en omvat een uitgebreide wellnessruimte met spa, sauna, fitnessruimte en yogastudio.

Het jacht beschikt over de beste bemanningsruimtes, mechanische systemen en technologie en een ongekend niveau van comfort aan boord met een bijzondere nadruk op een laag geluids- en trillingsniveau. Na een uitgebreid ontwikkelings- en engineeringproces zijn de romp en actieve stabilisatie intelligent geoptimaliseerd om de volgende generatie te leveren op het gebied van zowel zeewaardigheid als hydrodynamische efficiëntie.

Specificaties:
Lengte: 117m/384ft
Breedte: 16.5m/53ft
Exterieurontwerp door Espen Øino International
Interieurontwerp door Sinot Yacht Architecture & Design
en David Kleinberg Design Associates
Naval Architecture door Lateral Naval Architects

“Ze is het resultaat van indrukwekkend teamwork van het team van de eigenaar, Espen Øino, Sinot Yacht Architecture & Design, David Kleinberg Design Associates, Lateral Naval Architects en alle co-makers en strategische partners van Oceanco. Ze staat voor de ware kracht van co-makership die centraal staat in al onze projecten", zegt Marcel Onkenhout, CEO OCEANCO.
Superyachts
Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht
Superyachts

Rotterdam Maritime Capital sponsort Holland Yachting Experience

De Holland Yachting Experience heeft vrijdag 13 mei plaatsgevonden op het circuit in Zandvoort.

Lees meer
Superyachts

Roadmap Superyacht Delta van start

De Roadmap Superyacht Delta gaat van start. Tijdens een bijeenkomst bij Zwijnenburg te Capelle aan den IJssel werden de Zuid-Hollandse superjachtbouwers en publieke partners het eens over de actielijnen. Er wordt ingezet op procesinnovatie, verduurzaming en human capital.

Lees meer
Superyachts

Superjachten steeds groter én belangrijker: ‘Kennis en kunde in Drechtsteden is van onschatbare waarde’

Sommige Rotterdammers willen het nieuwe megazeiljacht van miljardair Jeff Bezos straks het liefst met rotte eieren bekogelen, maar in de Drechtsteden overheerst juist trots dat een dergelijk prestigieus schip in Alblasserdam wordt gebouwd. En De Hef dan? "Kijk naar een manier om het brugdeel makkelijker te verwijderen."

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline