Investment

Refurbished-Kinderwagens huurt bedrijfslocatie in Dordtse Kil II

Refurbished-Kinderwagens huurt de bedrijfs-/kantoorlocatie aan de Pieter Zeemanweg 121 in Dordrecht, gelegen op bedrijventerrein Dordtse Kil II!

Refurbished-Kinderwagens is officieel partner van Bugaboo en is gespecialiseerd in de verkoop van nagenoeg nieuwe merk-kinderwagens en de complete reiniging van en technische service aan gebruikte kinderwagens. 
 
Deze bedrijfs-/kantoorruimte maakt onderdeel uit van een twee-onder-één-kap bedrijfspand en bestaat uit ca. 171 m² entree/lage bedrijfsruimte, ca. 171 m² kantoorruimte/kantine op de verdieping, ca. 354 m² hoge bedrijfsruimte en ca. 180 m² bruikbaar verhard achterterrein. Bij het gehuurde behoren tevens 5 eigen parkeerplaatsen.
 
Wij wensen Refurbished-Kinderwagens veel succes op deze nieuwe locatie en bedanken betrokken partijen voor de fijne samenwerking!
 
Pieter Oskamp van Van Vliet bedrijfsmakelaars & adviseurs trad op namens verhuurder.

 

Investment

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht
Investment

PIER14 is het nieuwste bedrijventerrein voor nautisch Nederland

Met prachtig zicht op de drukste waterweg van Nederland wordt het bedrijventerrein PIER14 in Zwijndrecht ontwikkeld, een ultieme vestigingslocatie voor nautische organisaties. Op 78.000 M2 aan havengebied wordt een plek vol bedrijvigheid en rijke geschiedenis wordt volledig getransformeerd in een nautische toplocatie.

 

Lees meer
Investment

Maat Logistiek breidt uit in Zwijndrecht

Maat Logistiek breidt de vestiging aan de Lindtsedijk 60 in Zwijndrecht uit met twee loodsen.

Lees meer
Investment

Metalura vestigt zich in bedrijfshallen in Alblasserdam

Metalura B.V. breidt uit met vier bedrijfshallen gelegen aan de Staalindustrieweg 34-40 op bedrijventerrein Hoogendijk in Alblasserdam. Met deze nieuwbouw bedrijfslocatie naast haar huidige vestiging verdubbelt Metalura B.V haar productiecentrum.

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline