Investment

Reppel Vastgoed BV koopt Scheepsmakersstraat 3-5 Zwijndrecht

Recentelijk heeft de overdracht plaatsgevonden van een grotendeels verhuurd logistiek bedrijfscomplex aan de Scheepsmakerstraat 3-5 te Zwijndrecht. Het complex is gekocht door Reppel Vastgoed B.V. uit Dordrecht.

Het complex is langjarig verhuurd aan een drietal gebruikers en omhelst in haar totaliteit ca. 1.637m2 kantoorruimte en ca. 5.492m2 bedrijfsruimte. Rondom de bebouwing is een groot buitenterrein gesitueerd, dat dient voor opslagdoeleinden en voor verkeersbewegingen. Het complex is gelegen op een kavel grond ter grootte van 12.957m2. Ooms Makelaars, partner in Dynamis trad in deze transactie op namens verkoper en een praticuliere belegger.

Investment

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht
Investment

Rotterdam blijft relevant als vestigingsregio voor internationale bedrijven

Rotterdam blijft aantrekkelijk als vestigingsregio. Meer dan 40 internationale bedrijven werden gisteren tijdens een livestream van het jaarlijkse Red Carpet Event officieel welkom geheten in de stad. De nieuw gevestigde bedrijven passen bij de ambities van de stad op het gebied van circulariteit, digitalisering en duurzaamheid.

 

Lees meer
Investment

Windward Insurance Broker BV start in Zwijndrecht

De Hamburgse onafhankelijke verzekeringsmakelaar Windward Insurance Broker GmbH deed al eerder zaken met Nederlandse klanten; vooral maritieme transportverzekeringen in de commerciële scheepvaart.
De verzekeringsmakelaar merkte dat de klanten in Nederland graag in hun eigen land communiceren in hun eigen taal en besloot daarom een dochteronderneming in Nederland op te starten.

Lees meer
Investment

Borghese Logistics koopt 3.2 ha grond op bedrijventerrein Distripark in Dordrecht

Borghese Logistics heeft 3.2 ha grond op Distripark Dordrecht aangekocht ten behoeve van een hoogwaardige nieuwbouw voor de logistieke markt

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline